Jääkiekko

NHL:n kohuhyökkääjä Corey Perry palaamassa NHL-kaukaloihin

Kohuhyökkääjä 38-vuotias Corey Perry on palaamassa piakkoin NHL-kaukaloihin.ESPN:n tietojen mukaan, että kanadalaishyökkääjä 38-vuotias Corey Perry on solmimassa yksivuotisen pelaajasopimuksen NHL-seura Edmonton Oilersin kanssa.

NHL-toimittaja Chris Johnston kertoi X:ssä (aiemmin Twitter) Perryn sopimuksesta. Hän paljasti hyökkääjän pelaavan Edmontonissa varsin pienellä peruspalkalla.

Perry sai kenkää Chicago Blackhawksista marraskuun lopussa, kun hänet todettiin Blackhawksin sisäisissä tutkimuksissa syylliseksi epäsoveliaaseen käytökseen, joka rikkoi seuran ja NHL:n sopimussääntöjä.

Kanadalaispelaaja pahoitteli käytöstään marraskuussa ja kertoi myös hakeneensa ammattiapua mielenterveyteen ja päihteiden väärinkäyttöön erikoistuneilta tahoilta.

Tällä kaudella Perry ehti pelata Chicago Blackhawksin riveissä 16 ottelua tehoin 4+5.

Perry on NHL-urallaan voittanut muun muassa maalipörssin kaudella 2010–2011, Stanley Cupin sekä kaksi olympiakultaa ja yhden MM-kullankin vuonna 2017. Hän on pelannut NHL:n runkosarjassa 1 273 ottelua tehopistein 421+471=892 sekä pelannut pudotuspeleissä 196 ottelua tehopistein 53+71=124.

Tällä hetkellä Edmonton Oilersilla on ennätyksellinen 13 ottelun voittoputkessa, vaikka joukkueen alkukausi oli vaikea.

Vixi