Jääkiekko

Neljä Jukurit-pelaajaa hakemaan pelituntumaa Mestiksen puolelta

Mikkelin Jukurit tiedottaa somessa lähettäneensä neljä pelaajaa lainasopimuksilla Mestikseen.Liigajoukkue Mikkelin Jukurit tiedotti Twitter-tilillään lähettäneensä neljä pelaajaa lainasopimuksilla joulutaukoon asti Mestikseen pelaamaan. Jukureista matkaa Imatran Ketterään puolustaja Hannes Häkkilä ja hyökkääjä Samu Tuomaala. 20-vuotias Niilo Romppanen siirtyy vuorostaan Joensuun Kiekko-Poikien puolustuskalustoon kiekkoilemaan. Vuorostaan 25-vuotias Saku Forsblom siirtyy RoKin puolustukseen.

Häkkilä on kiekkoillut tällä kaudella Jukureiden riveissä viiden ottelun verran ilman tehopisteitä pelaten. Tuomaala on puolestaan pelannut kahdeksan ottelua ja niin ikään ilman tehopisteitä keräten.

20-vuotias joensuulaislähtöinen Romppanen siirtyy pelaamaan joulutaukoon asti lainasopimuksella JoKP:n riveihin. Tällä kaudella Romppanen on pelannut neljä Liigaottelua ilman tehopisteitä keräten. 25-vuotias Forsblom hakee pelituntumaa RoKin riveistä. Puolustaja Forsblom on kiekkoillut kaikkiaan Liigassa 47 ottelua, mutta pistetili on vielä avaamatta. Tällä kaudella Forsblom on pelannut Liigassa yhdeksän ottelua. Forsblom on Liigassa edustanut Jukureiden lisäksi myös SaiPaa.

Vixi