Jääkiekko

Miikka Pitkänen Jukureihin kaksivuotisella sopimuksella

Hyökkääjä Miikka Pitkänen siirtyy Mikkelin Jukureihin kaksivuotisella sopimuksella.Läpimurtonsaa Liigaan 26-vuotias Miikka Pitkänen KalPan kasvatti teki kaudella 2017-2018 KooKoon riveissä. Kahden Kouvolassa vietetyn kauden jälkeen hyökkääjä siirtyi takaisin KalPaan 2019, jossa hän pelasi edelliset kolme kautta. Pitkäsellä on tilillään 349 Liigan runkosarjaottelua, ja noissa on syntynyt 70+109 tehopistettä. Pitkänen on kiekkoillut myös Liigaa KooKoossa vuosina 2017-2019.

– Miikka on yksi Liigan taitavimmista ja ratkaisuvoimaisimmista pelaajista, joten on hienoa päästä hänen kanssaan kaksivuotiseen sopimukseen. Uskomme, että hän pystyy ottamaan juuri Jukureissa seuraavat stepit omalla urallaan, kuvailee Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen tiedotteessa.

– Haluan päästä takaisin samalle tasolle kuin mitä olin KooKoon vuosina. Keskushyökkääjänä saan pelata vahvuuksillani, iloitsee Pitkänen tiedotteessa.

Jukurit on tullut viime kausina Pitkäselle hyvin tutuksi vastustajan riveissä. Pitkänen kuvailee varsinkin kuluneen kauden Jukureita todella vaikeaksi vastustajaksi.

– Me emme saaneet mitään helpolla, ja sitä pyritään jatkamaan. Ja tietenkin tavoite on mennä pleijareissa pidemmälle kuin kuluneella kaudella.

Vixi