Jääkiekko

Mestis -mestari Henri Karjalainen liittyy Sportin kesätreeneihin tryout-sopimuksella

Mestis -mestari 2022 hyökkääjä Henry Karjalainen liittyy Vaasan Sportiin tryout-sopimuksella.Lappeenrantalaissyntyinen 26-vuotias hyökkääjä Henry Karjalainen kiekkoili erinomaisen Mestiksen Imatran Ketterässä viime kaudella. Viime kauden päätteeksi hän voitti Mestiksen runkosarjan pistepörssin 51 otteluissa pelaamalla tehoilla 15+44=59. Karjalainen oli myös pudotuspeleissä Ketterän takuupelaaja, kun hän saalisti 17 otteluss tehot 3+8=11 ja kausi päättyi Mestis -mestaruuteen.

Kokenut laituri liittyy nyt, Mestis -kauden loputtua, Sportin joukkueharjoituksiin. Karjalaisen try out -jakso kestää touko-syyskuun, ja onnistuessaan jatkuu 1+1 kautisella liigasopimuksella.

Karjalainen on pelaaja, jolle haluamme antaa mahdollisuuden mitata itsensä liigaympäristössä. Hän kävi meillä jo talven aikana harjoittelemassa, ja näytöt Mestiksessä ovat vakuuttavia. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä hänet tällä tasolla, kommentoi Karjalaisen saapumista Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä tiedotteessa.

Henry Karjalainen

hyökkääjä
• Syntymäpäivä ja -paikka: 5. elokuuta 1995, Lappeenranta
• Pituus / paino: 177 cm / 80 kg
• Kätisyys: Left

Vixi