Jääkiekko

Maalivahti Eetu Laurikainen takaisin JYPiin – katso video

29-vuotias Eetu Laurikainen siirtyy yksivuotisella sopimuksella JYPin maalille.JYP on solminut yksivuotisen sopimuksen 29-vuotiaan Eetu Laurikaisen kanssa. Laurikainen on JYPin omia kasvatteja, joka on kiekkoillut Jyväskylässä viimeksi kaudella 2019-2020.

Laurikainen on pelannut Liigassa yhteensä seitsemällä kaudella JYPin, Bluesin ja viimeisimpänä HPK:n riveissä. Kaudella 2021–22 hän pelasi HPK:n maalilla 44 ottelua torjuntaprosentilla 91,9. Uran kirkkaimmat saavutukset ovat A-nuorten mestaruus keväällä 2011 ja CHL-voitto JYPissä talvella 2018.

– “Edi” on tasonsa ja taustansa vuoksi meille kiinnostava pelaaja, mutta hän tuo meidän joukkueeseemme myös aikuismaista ammattilaispelaajan esimerkkiä. Hän on Liigatasolla voittava maalivahti ja tähän hetkeen sellainen ykkösvahti, jota seura tarvitsee, kommentoi JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen tiedotteessa.

– Voidaan puhua kotiinpaluusta. Innolla tulen takaisin Jyväskylään, JYPille on aina paikka minun suunnitelmissani. Jyväskylään tarvitaan menestyvää kiekkoseuraa ja nyt lähdetään tekemään uutta nousua. Oma roolini on tuoda rauhaa joukkueen tekemiseen ja ottaa kiekkoja kiinni, Laurikainen kommentoi.

Vixi