Jääkiekko

Lukolle puolustukseen kookaspelaaja Joonas Järvinen pätkäsopimuksella

Lukko on hankkinut puolustukseensa Joonas Järvisen pelaajan kahdeksi kuukaudeksi.34-vuotias puolustaja Joonas Järvinen liittyy kahden kuukauden mittaisella sopimuksella Rauman Lukon miehistöön. Sopimukseen sisältyy myös seuran option koko kaudesta.

Turkulaislähtöinen Järvinen kiekkoili kaksi edellistä kautta DEL-liigassa pelaavan Düsseldorfer EG:n riveissä runkosarjaa 93 ottelua tehoin 6+8=14 ja pudotuspelejä hänelle kertyi 14 ottelua, joissa onnistui tehtailemaan viisi syöttöpistettä.

Järvinen on Liigaurallaan edustanut runkosarjassa 408 ottelussa kasvattiseuransa TPS:n lisäksi myös Pelicansia, HIFK:ta, Tapparaa ja Ässiä.

– Innoissaan ollaan tulossa mukaan. Pitkästä aikaa pääsee pelaamaan. Lukolla on hyvä, nuori ja innokas joukkue, joka pyrkii menemään eteenpäin, kokenut Järvinen kommentoi Lukon verkkosivuilla.

Järvinen saapuu vahvistamaan Lukon puolustusta, joka on vajaamiehinen ainakin marraskuun puoliväliin asti Samuli Piipposen poissaolon johdosta.

– Tiedämme, että Piipponen on sivussa ainakin maaottelutaukoon asti. Olemme kovassa peliruuhkassa, johon sisältyy kolmen pelin viikkoja, matkustamista ympäri Suomea ja vielä Münchenin CHL-reissu. Pohdimme puolustuksen tilannetta ja tulimme tulokseen, että nyt on aika reagoida, sanoo Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

– Järvisestä saamme hyvin pitkälti saman tyyppisen pelaajan kuin mitä Piipponen on: vahvuudet ovat puolustamisessa ja alivoimapelissä. Joonas pelaa fyysistä peliä ja antaa sitä myöten kovuutta maalin eteen, jatkaa vielä Sahlstedt.

Vixi