Jääkiekko

Lauri Huhdanpää vahvistaa RoKin hyökkäyskalustoa loppukauden

RoKi Hockey on solminut loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Lauri Huhdanpään kanssa.Mestisseura RoKi tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Mestiksessä kokeneen Lauri Huhdanpään kanssa.

28-vuotias Huhdanpää aloitti tämän kauden Puolan pääsarjassa pelaavan STS Sanokin riveissä, jossa ehti pelaamaan 19 ottelua tehopistein 9+7=16. Hän kiekkoili viimeiset kolme kautta Puolassa sekä käväisi pelamassa kaudella 2022–2023 Slovakian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla HK Breznon riveissä.

Huhdanpää on tuttu näky Mestiksestä, hän on edustanut Mestis-urallaan Joensuun Jokipoikia (nyk. Joensuun Kiekko-Pojat), Keuruun Keupa HT:ta, Iisalmen Peli-Karhuja sekä Tampereen KooVeeta.

Kaikenkaikkiaan Mestiksessä hänelle on kertynyt vyölle 215 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehot 35+82=117. Huhdanpään palkintokaapista löytyy myös Mestiksen mestaruus KeuPa HT:n riveistä kaudelta 2017-2018.

– Hyvillä mielin tulen RoKiin, RoKi on hyvä organisaatio ja olen kuullut kaikilta pelkkää hyvää sieltä. Rovaniemellä on aina ollut hyvä fiilis pelata ja hienot fanit, joten innoissani hyppään mukaan ja toivotaan kevään jatkuvan pitkälle, Lauri Huhdanpää kommentoi tiedotteessa.

– Huhdanpää on jalkava ja monikäyttöinen pelaaja. Hän tuo meille syvyyttä hyökkäykseemme ja vaihtoehtoja erikoistilanteisiin, kommentoi RoKin päävalmentaja Sakari Salmela tiedotteessa.

Vixi