Jääkiekko

Kupittaan monitoimihalli on nyt Rajupaja Areena

Turun Kupittaan legendaarinen urheilupyhättö sai eilen keskiviikkona uuden nimen. Halli ristittiin Rajupaja Areenaksi.TUTO Hockey ja tapahtumatekniikkaan erikoistunut Rajupaja Oy ovat solmineet sopimuksen merkittävästä pääyhteistyökumppanuudesta, minkä myötä Kupittaan monitoimihallista tulee seuraavaksi viideksi vuodeksi Rajupaja Areena.

Rajupaja on toimittanut TUTOn ottelutapahtumien tekniikan jo vuosien ajan. Ennen ja jälkeen korona-ajan, Rajupaja on ollut vahvassa kasvussa, ja yritys onkin tapahtumajärjestäjien suosiossa laadukkaana sekä toimintavarmana kumppanina ympäri Suomea. Viimeisten vuosien aikana Rajupaja on kasvanut rajusti sekä orgaanisesti oman toiminnan kehittymisen myötä että myös yritysostoin. Tästä viimeisin esimerkki toukokuulta, jolloin Rajupaja osti RMC Light & Sound Oy:n liiketoiminnan kasvaen yhdeksi alan suurimmista toimijoista koko Suomessa. Rajupaja oli heti kiinnostunut neuvotteluihin, kun Kupittaalla sijaitsevan kymmenen vuotta Marli Areenana tunnetun hallin nimi vapautui.

– Olemme olleet pitkään mukana TUTO Hockeyn toiminnassa sekä yhteistyökumppanina että pienosakkaana. Turkulaisena yrityksenä olemme myös huomanneet, miten vahvasti Kupittaan monitoimihalli on iskostunut kaupunkilaisten ja myös ulkopaikkakuntalaisten mieliin Marli Areenana. Nyt meidän on aika tehdä Rajupajaa entistä tunnetummaksi Rajupaja Areenan avulla, kommentoi tiedotteessa Rajupajan toimitusjohtaja Jani Rokala.

– On ollut hienoa seurata Rajupajan kasvua pienestä paikallisesta yrityksestä merkittäväksi valtakunnalliseksi toimijaksi omalla alallaan. Rajupaja Areena nimenä kuulostaa myös sellaiselta, miltä toivomme TUTO Hockeyn ottelutapahtumien ja pelin tuntuvan yleisöstä tulevaisuudessa.
Meillä on myös suunnitelmissa kartoittaa, mitä muita liiketoimintamahdollisuuksia tämä syvenevä yhteistyökumppanuus voikaan tuoda tullessaan hallissa tulevaisuudessa, kommentoi TUTO Hockey Oy:n toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Vixi