Jääkiekko

Kolme jatkosopimusta – Ville Österman uutena pelaaja Kiekko-Espoohon

Mestis-joukkue Kiekko-Espoo on solminut neljä pelaajasopimusta kaudelle 2021-22.

Kiekko-Espoo solmi jatkosopimuksia (vas.) Mikko Kuukan, Anton Ollikaisen ja Julius Rantaeskolan kanssa ja uutena pelaaja joukkueeseen liittyy hyökkääjä Ville Österman Peliitoista.

Hyökkääjät Anton Ollikainen ja Julius Rantaeskola sekä puolustaja Mikko Kuukka jatkavat espoolaisten miehistössä. Uutena kasvona espoolaispaidassa nähdään puolustaja Ville Österman, joka siirtyy Heinolan Peliitoista.

Viime kaudella loppukauden Kiekko-Espoon kapteeninakin toiminut 28-vuotias Anton Ollikainen pelasi runkosarjassa 23 ottelua, joissa iski tehot 8+9=17 tehopistettä. Pudotuspelejä kertyi kaksi ottelua ja kaksi syöttöä.

– Upeaa, että saatiin Anton jatkamaan seurassamme. Hän tuo meille esimerkkiä kentälle ja kentän ulkopuolelle, sitä mitä halutaan olla. Taisteleva ja voitontahtoinen asenne joka päivä on esimerkki kaikille niistä arvoista mitä haluamme joukkueestamme näkyvän. Andy on johtava pelaaja kopissa ja jäällä ja tuo monipuolisuudellaan ison arvon joukkueelle, kommentoi päävalmentaja Kim Hirschovits tiedotteessa.

Helsinkiläislähtöinen hyökkääjä Julius Ranteskola, 28, nähdään myös ensi kaudella Kiekko-Espoon miehistössä. Viime kaudella Rantaeskola pelasi 31 runkosarjaottelua tehden 10+8=18 tehopistettä ja pudotuspelejä kertyi kaksi ottelua ja yksi maali.

Kiekko-Espoon puolustuksessa nähdään myös ensi kaudella kokenut 35-vuotias puolustaja Mikko Kuukka. Kuukka pelasi viime kaudella 15 ottelua espoolaispaidassa Mestistä ja on tuttu puolustaja espoolaisille myös Bluesin ajoilta.

Puolustaja Ville Österman, 23, siirtyy Kiekko-Espooseen Heinolan Peliitoista. Österman pelasi viime kaudella Mestistä 17 ottelun verran Peliittojen paidassa tehoin 2+3=5.

Lähde: kiekko-espoo.com

Raimo Jalo