Jääkiekko

Kanadalaisikonin David McIntyren ja SaiPan tiet erkanevat

34-vuotiaan kanadalaispelaaja David McIntyren ja SaiPan välinen sopimus on purettu.Kanadalaishyökkääjä David McIntyre ehti kiekkoilla tällä kaudella lappeenrantalaismiehistössä 37 ottelua, joissa syntyi viisi maalia ja kahdeksan maaliin johtanutta syöttöä. McIntyre kiekkoili ensimmäistä kertaa SaiPassa vuosina 2014-16 ja nousi Lappeenrannassa suosikkipelaajaksi.

McIntyren sopimus on purettu taloudellisista syistä, ja toimitusjohtaja Jussi Markkasen mukaan tällä pyritään turvaamaan tulevaisuutta.

− Teemme säästötoimenpiteet tässä kohdassa, että pystymme pitämään kiinni meidän alkaneesta ja kehittyvästä tarinastamme. Kaikki toimenpiteemme tähtäävät siihen, että käytössämme olisi kasvava pelaajabudjetti ensi kaudella, Markkanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myös McIntyre on samoilla linjoilla.

− Lähtemiseni auttaa seuran tulevaisuutta. Haluan aina olla avuksi, joten tämä ratkaisu oli välttämätöntä tehdä. SaiPalla ja Lappeenrannalla on aina erityinen paikka sydämessäni.

Loppujen lopuksi Mc Intyre haluaa kiittää SaiPan tiedotteen välityksellä kiittäen SaiPan kanttajia.

Kiitos kaikille kannattajille kun olette pysyneet tukenani ja tukenamme tilanteesta riippumatta. Olette parhaita ja tulen aina olemaan kiitollinen!

Kaikkiaan McIntyre on pelannut SaiPassa 143 Liigan runkosarjaottelua tehoin 32+69=101.

SaiPa kiittää monista hienoista hetkistä Davidia, joka tulee jäämään SaiPan historiaan yhtenä suurista ulkomaalaispelaajista.

AnaGonda