Jääkiekko

KalPalle kaksi tärkeää jatkosopimusta – Tuomas Kiiskinen ja Aapeli Räsänen jatkavat Savon sydämessä!

Kokenut Tuomas Kiiskinen ja nuoremman polven edustaja Aapeli Räsänen pysyvät kuopiolaisjoukkueessa.Tänään torstaina KalPa tiedotti, että hyökkääjät Tuomas Kiiskinen, 35, sekä Aapeli Räsänen, 23, nähdään joukkueessa myös ensi kaudella. Kiiskisen sopimus kattaa seuraavan kauden ja Räsänen on KalPa-pelaaja kaksi seuraavaa kautta.

− “Kisu” osoitti heti paluukaudellaan kuuluvansa Liigan kärkipään pelaajiin. Alkukauden loukkaantumisten jälkeen hän osoitti kykenevänsä auttamaan joukkuetta ja on monipuolisuutensa takia meille äärimmäisen tärkeä pelaaja. Kiiskinen saa runsaasti vastuuta myös erikoistilanteissa ja hän tuo joukkueeseen kaivattua voittamisen mentaliteettia, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa Kiiskisen sopimuksesta.

Viime kaudeksi paluun KalPa-paitaan tehnyt Tuomas Kiiskinen kuului heti paluukaudellaan joukkueen parhaimmistoon. Kiiskinen takoi 51:ssä Liigan runkosarjaottelussa 14+26=40 tehopistettä, ollen koko joukkueen tehokkain pelaaja. Juonikas ja ratkaisuvoimaa omaava ”Kisu” oli myös ylivoimapelissä KalPalle tärkeä pelaaja, osuen ylivoimapelissä tolppien väliin seitsemän kertaa.

Kiiskinen on myös koko KalPan Liiga-historian tehokkain pelaaja, kun seuran oma kasvatti on iskenyt KalPa-paidassa pelaamissaan 396:ssa Liigan runkosarjaottelussa pisteet 92+182=274. Viime kausi oli Kiiskiselle uran neljäs yli 40:n tehopisteen kausi Liigassa.

Räsänen puolestaan merkkautti päättyneellä kaudella kuopiolaisten miehistössä pystyi rikkomaan ensimmäisellä Liiga-kaudellaan 20:n tehopisteen rajapyykin. Päättyneellä kaudella Räsänen takoi 58 runkosarjaottelussa tehot 12+23=35.

KalPa julkaisee seuraavat jatkosopimukset huomenna perjantaina 22.4.

Vixi