Jääkiekko

Kaksimetrinen hyökkääjä Lassi Vanhatalo Ässiin

Porin Ässät on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Lassi Vanhatalon kanssa.Liigajoukkue Porin Ässät tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa kaksivuotisen pelaajasopimuksen 25-vuotiaan Lassi Vanhatalon kanssa. Kaksimetrinen ja satakiloinen Vanhatalo siirtyy porilaisten patapaitaan Vaasan Sportista, jonka riveissä hän kiekkoili päättyneellä kaudella Liigan runkosarjassa 45 ottelua tehoin 7+4=11.

Tamperelaislähtöisellä Vanhatalolla on Liiga-kokemusta kasvattajaseurastaan Tapparasta kaikkiaan 64 ottelua tehoin 11+7=18 ja Sportin riveistä 80 ottelua tehoin 9+9=18.

– Lassi Vanhatalo on isokokoinen pelaaja, joka omaa hyviä ominaisuuksia maalintekoon, sekä erikoistilanteisiin erityisesti alivoimalla. Näemme hänessä paljon kehityspotentiaalia. Usein isokokoisten pelaajien kehittyminen tapahtuu hieman myöhemmin, joten Lassilla on pelaajana parhaat kaudet vielä edessä. Positiivisena persoonana hän sopii hyvin meidän joukkueeseemme, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi seuran verkkosivuilla.

Pata on menossa oikeaan suuntaan ja Vanhatalo on valmis uuteen haasteeseen.

– Haluan päästä eteenpäin ja Ässät osoitti kiinnostusta. Täällä on hieno meininki ja joukkue on menossa tosi hyvään suuntaan. Olen tosi iloinen, että sain mahdollisuuden tulla mukaan tähän juttuun.

Vixi