Jääkiekko

JYPin hyökkäykseen muutoksia − Siikanen sairaslomalle, Valkeejärven sopimus purettu

JYPin ja hyökkääjä Samuel Valkeejärven tiet erkanevat sekä Patrik Siikanen kuukausiksi sairastuvalle. 22-vuotias laitahyökkääjä Patrik Siikanen loukkaantui viime viikon Ässät harjoitusottelussa. Siikasen saama vamma vaati leikkaushoitoa ja hän on alustavan tiedon mukaan joukkueen loukkaantuneiden listalla seuraavat neljä kuukautta.

– Siikasen loukkaantuminen oli erittäin harmillinen uutinen. Siikanen pelasi vahvaa harjoituskautta ja oli selkeästi ottanut kokonaisvaltaisessa kehityksessään askeleita eteenpäin, kommentoi JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen seuran verkkosivuilla.

JYP tiedottaa myös verkkosivuillaan, että ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä 21-vuotiaan Samuel Valkeejärven kanssa. Valkeejärvi on JYP-kasvatteja, joka ehti kiekkoilla JYPin liigajoukkueessa kahden edellisen kauden aikana yhteensä 100 ottelua saalistaen tehot 11+14=25.

– Joukkueen laaja hyökkäysmateriaali ja koventunut kilpailu pelipaikoista johti yhteisymmärryksessä tapahtuneeseen sopimuspurkuun Valkeejärven kanssa. JYP toivottaa onnea ja menestystä Sampalle tuleviin haasteisiin, kommentoi Viitanen Valkeejärven sopimuspurkua.

Vixi