Jääkiekko

Juuso Ikonen loppukaudeksi Tapparaan

Hyökkääjä Juuso Ikonen, 28, palaa Tapparaan loppukauden kattavalla sopimuksella.Liiga joukkue tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Juuso Ikosen kanssa. Ikonen pelasi lokakuussa 2022 Tapparan riveissä kahden viikon mittaisella määräaikaisella sopimuksella, mutta pelit päättyivät ennen aikaisesti loukkaantumisen vuoksi. Tuolloin hän ehti pelaamaan vain kaksi ottelua ja hankkimaan yhden syöttöpisteen.

Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksan mukaan Ikosen näytöt syksyllä vakuuttivat seuran. Ikonen siirtyy joukkueen mukaan jo maanantaina.

– Ikonen osoitti syksyllä sopeutuvansa erinomaisesti joukkueeseen, joten loppukauden sopimuksen tekeminen oli helppo ratkaisu kaikille osapuolille, kommentoi Tuomenoksa seuran verkkosivuilla.

Ikonen on Espoo Bluesin kasvatti, joka on edustanut Liigassa kasvattijoukkueen lisäksi myös JYPiä, Kärppiä, HPK:ta sekä Tapparaa. Hän on pelannut myös Ruotsissa edustaen Djurgårdenia, Brynäsiä ja HV71:stä sekä pelasi yhden kauden AHL:ssä kaudella 2018-19.

Vixi