Jääkiekko

Jukurit löi pöytään ison jatkosopimusuutisen

Mikkelin Jukurit pitää lujasti kiinni ykkösmaalivahdistaan 2026 kevääseen asti.Liigaseura Mikkelin Jukurit julkisti tänään torstaina verkkosivuillaan solmineensa kaksivuotisen jatkosopimuksen maalivahti Markus Ruusun kanssa.

26-vuotias Ruusu jatkaa näin ollen Jukureiden maalilla kevääseen 2026 asti. Ruusu saapui Jukureihin kaudelle 2022–2023 ja on edustanut mikkeliläisseuraa Liigassa 41 ottelua.

Tällä kaudella Jämsän Kiekko-Susien kasvatti on jo tehnyt oman nollapelien ennätyksensä, kun hän pitänyt maalinsa puhtaana runkosarjassa viidessä ottelussa. Ruusu on tehnyt myös tällä kaudella Jukurien seurahistoriaa Liigassa, kun hän piti maalinsa puhtaana yhteen putkeen 161 minuuttia ja 16 sekuntia.

– On upeaa, että Markus haluaa jatkaa kehittymistä Jukureissa myös seuraavien kausien ajan. Markus on osoittanut omilla teoillaan olevansa voittava maalivahti Liigassa. Mutta tiedämme, että Markuksen tavoitteet ovat korkeammalla, ja me haluamme seurana auttaa häntä kehittymään niitä kohti, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen seuran verkkosivuilla.

 

Vixi