Jääkiekko

Jukurien kapteeni vaihtuu − Petrus Palmulle C-kirjain rintaan

Petrus Palmu toimii Jukurien kapteenina kaudella 2021-2022. Kapteenistoon kuuluvat myös Jesper Piitulainen, Axel Rindell, Jarkko Immonen sekä Jani Tuppurainen.

Kuvassa vasemmalta: Jani Tuppurainen, Jarkko Immonen, Petrus Palmu, Jesper Piitulainen ja Axel Rindell muodostavat Jukurien kapteeniston kaudella 2021-2022.

Nuori 24-vuotias hyökkääjä Petrus Palmu toimii Jukurien kapteenina kaudella 2021-2022. Jukuripaitojen kapteenistoon kuuluvat Jesper Piitulainen, Axel Rindell, Jarkko Immonen ja Jani Tuppurainen.

Palmu on Joensuun Jokipoikien kasvatti, joka saapui Jukureihin täksi kaudeksi Saksan DEL-liigasta. Hyökkääjällä on tilillään ennen alkavaa kautta yhteensä 135 Liigan runkosarjaottelua TPS:n ja JYPin paidassa. Noissa otteluissa hyökkääjä on iskenyt tehot 34+55=89.

– On kunnia-asia päästä tällaiseen tehtävään. Aion johtaa näyttämällä esimerkkiä pelatessa, kopissa ja kentän ulkopuolella. Aion olla oma itseni, enkä muuttaa sen enempää mitään. Kun tulee vastuuta, pystyn kuitenkin myös vaatimaan tilanteen tullen, tuore kapteeni Palmu kuvailee.

− Halusimme kapteenin, joka pystyy näyttämään päivittäisessä tekemisessä esimerkkiä, ja viemään valmentajien viestiä eteenpäin. “Petu” on nyt kapteeni ensimmäistä kertaa miesten tasolla, ja tämä on hänelle hyvä paikka opetella, mitä päivittäinen johtaminen on. Hänellä on ympärillä myös hyvä ja kokenut kapteenisto, kertoi päävalmentaja Olli Jokinen.

− Kun kirjaimet tulevat rintaan, viesti pelaajille on aina se, että ole oma itsesi, älä muuta mitään ja johda esimerkillä.

Jukurien Liiga-kausi alkaa ensi viikon perjantaina 10. syyskuuta Ikioma Areenalla ottelulla KalPaa vastaan. Lisätietoja ottelun lipuista täältä

AnaGonda