Jääkiekko

Joensuun Kiekko-Pojille kaksi uutta puolustajaa – Santeri Koponen Puolaan

Mestisjoukkue JoKP on tiedottanut hankkineensa puolustukseen kaksi uutta pelaajaa.Joensuun Kiekko-Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta, kun puolustukseen saapuvat ensi kauden kattavilla sopimuksilla Severi Savijoki ja Roope Loukasvuori.

Oululaislähtöinen 20-vuotias Loukasvuori saapuu Joensuuhun Oulun Kärppien U20 joukkueesta. Päättyneellä kaudella hän pelasi U20 SM-sarjassa 41 ottelua tehoin 2+6=8.

21-vuotias Savijoki saapuu puolestaan Joensuuhun Mestisseurasta Forssan Palloseuran riveistä. Savijoki pelasi päättyneellä kaudella FPS:n paidassa 45 ottelua tehoin 3+8=11. Savijoki on tuttu nimi joensuulaisille kiekkofaneille, Severin isä Jarkko Savijoki pelasi Joensuussa kausilla 91-96.

Santeri Koponen siirtyy Puolaan kiekkoilemaan

Päättyneellä kaudella joensuulaisten kapteenina toiminut puolustaja Santeri Koponen siirtyy ensi kaudeksi kiekkoilemaan puolalaisseuran GKS Katowicenin riveihin. Ensi kaudella hän pelaa ensimmäistä kertaa kiekkourallaan ulkomailla.

25-vuotias Koponen toimi päättyneellä kaudella joensuulaisseuran kapteenina. Hän pelasi joensuulaisten riveissä 52 runkosarjaottelua tehoin 9+26=35 sekä pelasi 11 pudotuspeliottelua tehden kaksi maalia ja kolme syöttöpistettä.

Koponen on kaikkiaan pelannut Mestiksen runkosarjassa 223 ottelua tehoin 26+83=109. Pudotuspeleissä hänelle on kertynyt 28 ottelua tehopistein 4+11=15. Mestiksessä hän on edustanut JoKP:n lisäksi myös SaPKoa, Imatran Ketterää ja Heinolan Peliittoja. Häneltä löytyy myös Liigaa SaiPan riveissä 29 ottelua ja tehden vain yhden maalin.

Vixi