Jääkiekko

Joel Blomqvist ja Niclas Almari loppukaudeksi Penguins-organisaatioon

Nuorukaiset Joel Blomqvist ja Niclas Almari siirtyvät Pittsburgh Penguinsin farmijoukkueeseen Wilkes-Barre/Scranton Penguinsiin.Pittsburgh Penguinsin AHL:ssä pelaava farmijoukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguins tiedotti verkkosivuilla perjantaina, että Oulun Kärppien maalivahti Joel Blomqvist ja Rauman Lukon puolustaja Niclas Almari pelaavat loppukauden joukkueessaan.

20-vuotias Blomqvist on Pittsburgh Penguinsin toisen kierroksen varaus vuodelta 2020. Hän siirtyy Wilkes-Barre/Scranton Pengunsiin loppukauden mittaisella tryout-sopimuksella Oulun Kärpistä.

23-vuotis Almari on Pittsburghin sopimuspelaaja ja vuoden 2016 viidennen kierroksen varaus. Hän aloitti kautensa Pohjois-Amerikassa pelaten sekä WBS Penguinsissa että ECHL:n Wheeling Nailersissa yhteensä 17 ottelua tehden yhden maalin ja viisi maalisyöttöä. Helmikuussa hänet lainattiin loppukaudeksi Rauman Lukkoon, jossa hän pelasi runkosarjassa 15 ottelua tehoin 0+2 ja seitsemän pudotuspeliä ilman tehopisteitä.

Almari kiekkoili jo kaudella 2018-19 AHL:ssä Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin riveissä 51 ottelua ja tehden tehot 1+6=7.

Vixi