Jääkiekko

Jesperi Kotkaniemelle kahdeksan vuoden sopimus

Carolina Hurricanes kiinnitti suomalaishyökkääjänsä Jesperi Kotkaniemen vuoteen 2030 asti.21-vuotias Jesperi Kotkaniemi ja Carolina Hurricanes ovat tehneet kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, joka pitää hyökkääjän seurassa kauden 2029-30 loppuun asti. Sopimuksen vuosittainen arvo on 4,82 miljoonaa dollaria.

– Jesperi on näyttänyt meille, kuinka korkealla hänen potentiaalinsa on hänen taitojensa ja työmoraalinsa perusteella. Hän myös sopii nuoreen johtopelaajistoomme erinomaisesti. Hän on edelleen vasta 21-vuotias ja olemme luottavaisia sen suhteen, että hänen roolinsa joukkueessamme jatkaa kasvamistaan tulevina vuosina, Hurricanesin GM Don Waddell sanoi seuran tiedotteessa.

Täksi kaudeksi Montreal Canadiensista Carolinaan siirtynyt Kotkaniemi on pelannut kuluvalla sesongilla 59 ottelua tehoin 11+12=23, ja maalimäärä sivuaa hänen yhden kauden ennätystään.

Canadiens varasi Kotkaniemen kolmantena pelaajana vuoden 2018 NHL Draftissa. Ässien kasvatti on pelannut NHL:ssä neljän kauden aikana yhteensä 230 ottelua.

Vixi