Jääkiekko

Jesper Piitulainen jatkaa Jukureissa myös kaudella 2022-2023

Mikkelin Jukurit ja hyökkääjä Jesper Piitulainen ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen.30-vuotias savolaislähtöinen hyökkääjä Jesper Piitulainen on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Jukureiden kanssa. Hän on edustanut Jukureita koko seuran Liiga-taipaleen ajan kaudesta 2016-2017 alkaen. Myös sitä ennen Piitulainen nähtiin Jukurien paidassa, kun hän edusti seuraa ensi kerran Mestiksessä kaudella 2011-2012. Luottohyökkääjä on kuulunut kaikkien kuuden Liiga-kauden ajan Jukuri-joukkueen kapteenistoon.

Piitulainen on pelannut kaikkiaan 493 Liigan runkosarjaottelua tehoin 83+119 ja on edustanut Jukurien lisäksi SaiPaa ja Lukkoa.

Tällä kaudella runkosarjan kakkoseksi yltäneessä mikkeliläisryhmässä Piitulainen pelasi 41 runkosarjaottelua tehoin 3+7=10. Seitsemän pudotuspelikamppailua eivät tuoneet tehopisteitä.

− Jesper on ehdottomasti sellainen johtava pelaaja, jota jokainen joukkue tarvitsee. Hän pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa, ja on sen myötä erittäin tärkeä pala joukkueessa, Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen toteaa tiedotteessa.

Vixi