Jääkiekko

Jesper Lindgren vahvistaa JYPin puolustusosastoa

JYP tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa yksivuotisen sopimuksen ruotsalaispuolustaja Jesper Lindgrenin kanssa.JYP on solminut yksivuotisen sopimuksen ruotsalaispuolustaja Jesper Lindgrenin kanssa, ilmoittaa verkkosivuillaan. 25-vuotias Lindgren muistetaan Liigasta myös HPK:n paidasta, jossa hän kiekkoili vuosina 2017-2019 ja juhli keväällä 2019 Suomen mestaruutta.

Päättyneellä kaudella Lindgren pelasi Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa IF Björklövenin riveissä ja teki 52 ottelussa mukavat tehot 10+27=37. Pudotuspelejä hänelle kertyi 14 ottelua, joissa tehtaili yhden maalin ja kahdeksan maalisyöttöpistettä.

– Tykästyin suomalaiseen pelityyliin HPK:ssa. Ensimmäinen kausi oli vaikea, ja näimme toden teolla, mitä menestyminen vaatii, toteaa Lindgren JYPin nettisivuilla.

– Haluan pelata kokonaisvaltaista peliä ja puolustuspelaamiseni on kehittynyt. Vahvuuteni ovat silti hyökkäyspäässä ja haluan olla tehokas ylivoimalla.

JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen odottaa Lindgrenin ottavan JYPissä seuraavan askeleen urallaan.

– Jesper on kiekollinen pelaaja, joka on tehnyt tulosta tehopisteiden muodossa. Hänen yleispelaamisensa on parantunut, ja hänen parhaat pelivuotensa ovat vielä edessäpäin, Viitanen toteaa.

Vixi