WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-298c25-13302.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

IPK vahvistuu vakuuttavasti: Henri Knuutinen jatkaa, Tomi Leppänen ja Joona Lehtinen tuovat uutta voimaa joukkueeseen! – Japyh.com – Turistaan ku keritään

WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-298c25-13304.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_postmeta`

WordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-298c25-13305.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (2) ) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.menu_order ASCWordPressin tietokantavirhe: [Disk full (/tmp/#sql-temptable-1bd6b5-298c25-13307.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SELECT wp_posts.* FROM wp_posts LEFT JOIN wp_term_relationships ON (wp_posts.ID = wp_term_relationships.object_id) WHERE 1=1 AND ( wp_term_relationships.term_taxonomy_id IN (3) ) AND wp_posts.post_type = 'nav_menu_item' AND ((wp_posts.post_status = 'publish')) GROUP BY wp_posts.ID ORDER BY wp_posts.menu_order ASC


Jääkiekko

IPK vahvistuu vakuuttavasti: Henri Knuutinen jatkaa, Tomi Leppänen ja Joona Lehtinen tuovat uutta voimaa joukkueeseen!

IPK valmiina menestymään Knuutisen, Leppäsen ja Lehtisen johdolla uudella kaudella Mestiksessä.Henri Knuutinen on allekirjoittanut jatkosopimuksen IPK:n (Iisalmen Peli-Karhut) kanssa ja jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella. 26-vuotias hyökkääjä, joka on pelannut urallaan 118 Liiga-ottelua, teki viime kaudella 30 runkosarjaottelussa tehot 9+15 ja 7 pudotuspeliottelussa 3+2 pistettä edustaen KalPaa.

– On hienoa jatkaa Iisalmessa myös tulevalla kaudella. Lähdetään puolustamaan mestaruutta ja nähdään hallilla syksyllä, iloitsee Knuutinen.

IPK:n päävalmentaja Simo Karjalainen on tyytyväinen Knuutisen jatkosopimukseen: ”Knuutisen peruspelaamisen taso on Mestiksen kärkeä. Hän pystyy tekemään maalin edessä eroa ja on iso palanen voittavan joukkueen rakentamisessa.”

Puolustukseen IPK on saanut vahvistusta Tomi Leppäsen muodossa. 21-vuotias Leppänen on pelannut viimeiset kolme kautta Yhdysvalloissa USHL:ssä ja viimeisimmän kauden NCAA:ssa.

– Hienot fiilikset päästä IPK-paitaan. Iisalmessa on hyvä meininki menossa ja varmasti hyvä paikka ottaa seuraava askel uralla, Leppänen kommentoi siirtoaan.

Karjalainen on Leppäsen hankinnasta yhtä innostunut: ”Löydettiin juuri sellainen palanen pakistoon mitä vielä etsittiin. Vahva luistelija, monipuolinen ja hyvä joukkuepelaaja eli juuri IPK:n näköinen peluri.”

Hyökkäykseen IPK on vahvistanut Joona Lehtisen muodossa. 23-vuotias Lehtinen saapuu Ylä-Savoon KooVeen riveistä ja tuo mukanaan 145 ottelun Mestis-kokemuksen.

– Hyvillä fiiliksillä Iisalmeen, innolla odotan tulevaa kautta, Lehtinen kertoo.

Karjalainen näkee Lehtisessä tärkeän lisän joukkueeseen: ”Lehtinen tuo meille leveyttä ja kilpailua hyökkäykseen. Pystyy pelaamaan keskellä ja laidassa, mikä on tärkeä ominaisuus pitkän kauden aikana. Uskon, että meidän pelitavassa Joona pääsee käyttämään isointa vahvuuttaan eli luistelua.”

Näiden vahvistusten myötä IPK on valmis haastamaan kovatasoisen Mestis-sarjan ja tavoittelemaan menestystä tulevalla kaudella.

Vixi