Jääkiekko

Hyökkääjä Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Liigajoukkue TPS julkaisi NHL:stä pois potkitun Mikael Hakkaraisen yksivuotisella sopimuksella.
Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

183-senttinen ja 88-kiloinen Hakkarainen on pelannut viime vuodet Pohjois-Amerikassa juniori- ja yliopistosarjassa sekä ECHL:ssä ja AHL:ssä.

Hakkarainen on Chicago Blackhawksin viidennen kierroksen NHL-varaus vuodelta 2018. Hänen pelaajasopimuksensa NHL-seura Vegas Golden Knightsin kanssa purettiin aikaisemmin tällä viikolla, josta me kerroimme.

TPS:n pelaajakoordinaattorin Tomi Kallion mukaan Hakkaraisen pelaajaprofiili istuu erinomaisesti turkulaisseuran tahtotilaan joukkueen vahvistamisen suhteen.

– Olemme kartoittaneet keskikaistalle vahvistusta jo jonkin aikaa. Viimeiset kuusi kautta Pohjois-Amerikassa uraansa luonut Hakkarainen istuu meidän tarpeeseemme oikein hyvin, Kallio taustoittaa.

– Hakkarainen on erittäin vahva ja nopea luistelija, jolla on intensiivinen pelityyli. Uskomme hänen pelityylinsä ja pelaajaprofiilin sopivan hyvin tulevan kauden TPS:n identiteettiin, jatkaa Kallio.

Raimo Jalo