Jääkiekko

Hunters täydensi joukkuettaan – Haverinen ja Vuoksiala Porvooseen

Porvoon Hunters hankki puolustusosastolleen uutta voimaa Daniel Haverisen ja Vertti Vuoksialan muodossa. Lisäksi pari uutta jatkosopimusta.Uusina kasvoina Porvooseen saapuvat puolustajat Daniel Haverinen ja Veeti Vuoksiala. 20-vuotias Haverinen kiekkoili viime kaudella JHT:n puolustuksessa Suomi-sarjaa runkosarjassa 24 ottelua tehden yhden maalin ja yhden syöttöpisteen. Porvoolaisten puolustukseen liittyy myös ensi kauden kattavalla sopimuksella 25-vuotias Vuoksiala, joka edusti viime kaudella Heinolan Peliittoja. Hän on kaikkiaan pelannut Mestiksessä kolmen kauden aikana runkosarjassa 80 ottelua, joissa on onnistunut tekemään tehot 4+7=11. Pudotuspelejä hänelle on kertynyt 14 ottelua tehoin 2+3=5.

Vuoksiala kiekkoili porvoolaisten miehistössä pelaten Suomi-sarjaa kaudella 2018–2019, jolloin kertyi 43 ottelua tehoin 6+7=13.

Joukkue on myös solminut jatkosopimukset puolustajien Eetu Matikaisen, 24, ja Remo Keijosen, 23, kanssa. Huntersin omia kasvatteja Matikainen toimi viime kaudella joukkueen varakapteenina ja pelasi Suomi-sarjan runkosarjassa 25 ottelua, joissa onnistui tehtailemaan tehot 1+12=13. Keijonen vuorostaan kiekkoili runkosarjassa 21 ottelua tekemättä yhtään tehopistettä, mutta pudotuspelejä kertyi kuusi ottelua ja yksi syöttöpiste.

Vixi