Jääkiekko

HIFK pelaajakaupoilla – Puolustaja Joona Lehmus HIFK:n vahvuuteen

HIFK on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Joona Lehmuksen kanssa. Lehmus saapuu Helsinkiin Red Bull Salzburgin akatemiasta.Lempäälän Kisan kasvatti puolustaja Joona Lehmus, 20, saapuu 1+1 vuotisella sopimuksella HIFK:n miehistöön Red Bull Salzburgin akatemiasta. Lehmus on kiekkoillut juniorivuotensa LeKin lisäksi Tapparassa ja yhden kauden Kanadan QMJHL:n Saint John Sea Dogsissa. Lehmus on esiintynyt myös Suomen U16- ja U17- ikäkausimaajoukkueissa.

Viime kaudella Lehmus pelasi Red Bull Hockey Juniorsin joukkueessa Alps HL:ssä kaikkiaan 38 ottelua tehoin 2+19=21 sekä pelasi kaksi ottelua Red Bull Hockey Academy U18 -joukkueessa kaksi ottelua tehden yhden maalia ja yhden syöttöpiste.

– Halusimme leveyttä joukkueeseen ja Joona on hankinta myös tulevaisuutta silmällä pitäen, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen seuran tiedotteessa.

– Kovaa on menty alusta alkaen ja on ilo olla joukkueen arjessa mukana. Kamppailuvaste ja vauhti harjoituksissa on äärimmäisen kova ja se sopii omalle pelityylilleni. Pidän itseäni luisteluvoimaisena puolustajana, sanoo Lehmus.

Vixi