Jääkiekko

HIFK löi pöytään kuusi jatkosopimusta – mukana Playoffien läpimurtopelaaja

HIFK julkisti tiistaina tukun jatkosopimuksia. Lisäksi IFK ilmoitti Bättre Folk-sovelluksessaan käyttäneensä yhden option.HIFK on solminut kahden kauden mittaiset jatkosopimukset kolmen hyökkääjän kanssa. He ovat Leevi Teissala, Jesse Seppälä ja Kasper Lundell. Yksivuotisilla jatkosopimuksilla jatkavat puolustajat Kasper Kotkansalo ja Otto Salin.

Turkulaislähtöinen 22-vuotias Leevi Teissala, joka pelasi tällä kaudella Liigan runkosarjassa 36 ottelua tehopistein 3+8=11 ja jatkoksi oli kolmella playoff-osumallaan joukkueen maalipörssin jaetulla kakkossijalla sekä pelasi keskimääräisesti 13 minuutin peliajalla.

– Jatkuvuus ensi kauden joukkueessa on merkittävä. Kevätkauden aikana moni pelaaja nousi läpimurron kynnykselle ja on hienoa, että yhteinen matkamme jatkuu, HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen sanoo seuran verkkosivuilla.

Lisäksi HIFK on käyttänyt yksivuotisen option puolustaja Joona Lehmuksen, 21, kanssa.

HIFK on tiedottanut aiemmin keväällä solmineensa jatkosopimuksia myös Roope Taposen, Kristian Vesalaisen, Juha Jääsken, Eetu Koivistoisen ja Micke Åstenin kanssa.

Vixi