Jääkiekko

HIFK jysäytti hurjan hankinnan – Leo Komarov palaa Liigaan

Maailmanmestari ja olympiavoittaja Leo Komarov siirtyy HIFK:n miehistöön kaksivuotisella sopimuksella.Maailmanmestari ja olympiavoittaja Leo Komarov, 36, on solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa. Seura kertoi asiasta ensin Bättre folk -yhteisölle.

– Fiilis on hyvä. On hienoa olla mukana tässä organisaatiossa ja tavoitella sitä kirkkainta. Voin asua kotona ja perhekin kiittää. Tästä se työ alkaa, sanaili Komarov tiedotteessa.

Viime kaudella Komarov kiekkoili Ruotsin SHL:ssä Luleå HF:n riveissä runkosarjassa 49 ottelua tehopistein 9+9=18 ja pudotuspeleissä kertyi vain viisi ottelua sekä yksi syöttöpiste.

Komarov nähtiin viimeksi Liigakaukaloissa kaudella 2008–2009, kun hän edusti Lahden Pelicansia. Tähän mennessä hän on pelannut Liigan runkosarjassa 202 ottelua tehopistein 18+38=56 ja pudotuspelejä on kertynyt 36 ottelua tehopistein 3+5=8.

Komarovin tililtä löytyy kaikkiaan 550 NHL-ottelua edustaen Toronto Maple Leafsiä ja New York Islandersia. Häneltä löytyy myös kaikkiaan KHL-ottelua 281 tehopistein 61+76=137.

Vixi