Jääkiekko

Entinen NHL-hyökkääjä Jimmy Hayes menehtyi vain 31-vuotiaana

Pohjois-Amerikasta kuului maanantaina ikäviä uutisia: entinen NHL-pelaaja Jimmy Hayes on kuollut.

Entinen NHL-hyökkääjä Jimmy Hayes oli kuolleessaan vain 31-vuotias. Hayesin kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Hän kiekkoili NHL:ssä vuosina 2011-2018 ja urallaan 334 runkosarjan ottelua, joissa tehtaili tehot 54
55=104. Pudotuspeliotteluita hänelle kertyi ainoastaan kaksi Chicago Blackhawksin paidassa kaudella 2011-2012.

Toronto Maple Leafs varasi Hayesin varaustilaisuudessa kesällä 2008 toisella kierroksella varausnumerolla 60.

Hayes pelasi urallaan Chicago Blackhawksin, Florida Panthersin, Boston Bruinsin ja New Jersey Devilsin riveissä. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi AHL:n Wilkes/Barre-Scranton Penguins kaudella 2018-2019.

Hayesin veli, Kevin Hayes kiekkoilee NHL:ssä alkavalla kaudella Philadelphia Flyersissa kolmatta kautta putkeen, jossa on ollut kaksi kautta varakapteenina. Lisäksi Hayesit ovat suku Tkachuk-klaanin kanssa, josta Brady Tkachuk sekä Matthew Tkachuk pelaavat niin ikään NHL:ssä.

Menehtyneeltä Hayesiä jäävät suremaan vaimonsa sekä kaksi poikaa, joista vanhempi on kolmevuotias ja nuorempi vasta kolme kuukautinen.

Yhdysvaltalainen sanomalehti The Boston Globe uutisoi, että Hayes löydettiin maanantaiaamuna kuolleena kotoaan, eikä tapahtuneeseen uskota liittyvän rikosta. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen.

Juttuun lisätty yhdysvaltaisen sanomalehden juttu kello 23:54.

 

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *