Jääkiekko

Discovery Finland näyttää kaikki Jokereiden KHL-ottelut

Discovery Finland vahvistaa urheilusisältöään ja on hankkinut mediaoikeudet jääkiekon KHL-sarjaan. Euroopan korkeatasoisimmassa sarjassa pelaavan Jokereiden kaikki kauden ottelut näkyvät discovery+-palvelussa.
Odotus on päättynyt ja jääkiekon KHL-sarjan mediaoikeuksien uusi omistaja on selvillä. Saksalainen Sportfive-yhtiö ja Discovery ovat solmineet sopimuksen, jonka mukaan Discovery Finland näyttää jatkossa sarjaa omilla kanavillaan seuraavat kolme kautta.

Discovery+-palvelusta voi katsoa kaikki Jokereiden ottelut ja kauden aikana yhteensä yli 100 peliä suorina lähetyksinä suomalaisella selostuksella. Jokereiden ensimmäinen kotipeli 6.9. näkyy lisäksi vapaasti katsottavalla TV5-kanavalla. Discovery+ on sen sijaan mukana heti Jokereiden kauden kahdessa avausottelussa, jotka pelataan 2.9. ja 4.9. Kaikkiin Jokereiden kotipeleihin valmistaudutaan hallista tuotettavilla studiolähetyksillä.

– Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, jota lisäämme mieluusti tarjontaamme. KHL ja Jokerit tuovat jatkuvuutta esittämiemme huipputurnausten eli olympialaisten, naisten ja nuorten MM-kisojen, EHT-turnausten sekä muiden maajoukkuetapahtumien väliin, Discovery Finlandin urheilujohtaja Antti Haajanen kommentoi sopimusta kanavan tiedotteessa.

Discoveryn KHL-tiimi

Jokereiden ensimmäinen kotipeli Traktor Tsheljabinskia vastaan pelataan ensi maanantaina Hartwall-areenalla. Kello 18:30 käynnistyvään otteluun valmistaudutaan studiolähetyksellä. Avausottelussa studiokeskustelua johtaa viime kauteen uransa päättänyt entinen huippupelaaja Anniina Rajahuhta. Studioasiantuntijoina toimivat Antti-Jussi Niemi ja Janne Pesonen. Ottelun selostaa Nuutti Vihtilä. Kauden aikana ottelustudioiden juontajina toimivat Rajahuhdan lisäksi Juhani Henriksson ja Oona Tolppanen. Muista asiantuntijoista tiedotetaan myöhemmin.

Jokereiden ensimmäiset ottelut discovery+:lla ja TV5:llä.

  • Torstai 2. syyskuuta klo 18:55 Ak Bars Kazan – Jokerit (discovery+)
  • Lauantai 4. syyskuuta klo 16:55 Neftekhimik Nizhnekamsk – Jokerit (discovery+)
  • Maanantai 6. syyskuuta klo 18:15 Jokerit – Traktor Tšeljabinsk (TV5 ja discovery+)

KHL-ottelut on tilattavissa discovery+-palvelusta osana discovery+ Sport -pakettia.

Raimo Jalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.