Jääkiekko

Atte Karppinen palaa vahvistamaan IPK:n hyökkäystä

IPK vahvistaa hyökkäysosastoaan harjoituskauden alkupuoliskolla Atte Karppisella.Mestis-joukkue Iisalmen Peli-Karhut hyökkäysosasto täydentyy 24-vuotiaalla Atte Karppisella. Sopimus on yksivuotinen.

Karppinen kiekkoili viime kauden alussa IPK:n riveissä yhdeksän ottelua tehden neljä maalia ja kolme syöttöä. Hän siirtyi joulukuussa Slovakian Extraliigan HK Liptovský Mikulášiin, jossa hän ehti pelata vain viisi ottelua saalistaen yhden syöttöpisteen. Tämän vuoden helmikuussa slovakialaisjoukkue purki Karppisen sopimuksen, ja hän siirtyi loppukaudeksi Sveitsin liigaan pelaamaan ECH Winterhurin riveihin. Siellä Karppinen ehti pelata myöskin runkosarjassa viisi ottelua, mutta onnistui tekemään ainoastaan yhden maalin.

− Atte on hyvä pelaaja ja tuttu kaveri monelle jo ennestään. Hän tuntee seuran hyvin, joten hänen oli helppo palata takaisin IPK:hon. Viime vuodet ovat olleet juoksemista paikasta toiseen, mutta nyt pyrimme rauhoittamaan sitä. Tavoite on, että Atte pelaa täyden kauden täällä, ja löytää taas kodin pidemmäksi aikaa, kommentoi IPK:n päävalmentaja Niko Härkönen seuran verkkosivuilla.

– Tosi hyvillä fiiliksillä olen Iisalmeen palaamassa, nyt on pari rikkonaista kautta IPK:ssa takana, etenkin viime kausi sisälsi paljon loukkaantumisia. Lähden hakemaan ehjää kautta itselleni, mutta myös menestymään osana joukkuetta. Meillä on todella hyvä porukka kasassa, kommentoi Karppinen seuran verkkosivuilla.

Vixi