Jääkiekko

Ässät purki ruotsalaiskaksikon Eriksonin ja Anderssonin sopimukset

Ruotsalaispelaajien Albin Erikssonin ja Jacob Anderssonin ensi kauden sopimukset menivät Porissa purkuun.Porin Ässät tänään perjantaina tiedotti, että ovat purkaneet ruotsalaispuolustajan Jacob Anderssonin sekä ruotsalaishyökkääjän Albin Erikssonin ensi kautta koskeneet pelaajasopimukset. Päättyneellä kaudella Anderson kiekkoili patapaidassa 57 runkosarjan ottelua tehoin 0+20=20 ja Eriksson pelasi vain 34 ottelua tehoin 4+5=9.

− Albin Erikssonin kohdalla emme oikein löytäneet mielekästä roolia ensi kauden joukkueesta ja Jacob Andersson puolestaan oli sopimuksen purussa itse aktiivinen ja hän halusi takaisin kotiin henkilökohtaisista syistä, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoi tiedotteessa.

Kumpikin pelaaja kertoi olevansa kiitollinen ajastaan porilaisseurassa. Molemmat kehuivat erityisesti Ässien kannattajia.

− Porissa pelaaminen oli hieno kokemus ja olen siitä kiitollinen. Toivon kaikkea hyvää organisaatiolle tulevaisuudessa ja haluan erikseen kiittää Ässien kannattajia, jotka ovat olleet todella uskollisia, Eriksson virkkoi.

Ässien päättynyt kausi loppui jo runkosarjaan, sillä joukkue jäi sarjataulukon viimeiseksi.

Vixi