Jääkiekko

Ässät hankkinut keskushyökkääjä Kasperi Ojantakasen KooKoosta

Luotettava hyökkääjä Kasperi Ojantakanen siirtyy Ässiin kaksivuotisella sopimuksella.Liigajoukkue Porin Ässät on tehnyt solminut kaksivuotisen pelaajasopimuksen Kasperi Ojantakasen kanssa. 28-vuotias Ojantakanen pelasi viisi edellistä kautta KooKoon riveissä kaikkiaan 274 ottelua tehoin 29+57=86. Tällä päättyneellä kaudella hän pelasi runkosarjassa 57 ottelua, joissa hän onnistui tehtailemaan tehot 7+11=18. Pudotuspeleissä Ojantakanen pelasi seitsemässä ottelussa tehopistein 2+1.

– Kasperi Ojantakanen on luotettava ja fiksu pelaaja. Monikäyttöisenä pelaajana hänellä on kaikki edellytykset pelata erikoistilanteissa sekä eri rooleissa, jonka takia hän on aina ollut valmentajien luottopelaaja. Monen vuoden kokemus Liigasta, sekä pelaaminen isossa roolissa viime kausien aikana antavat hänelle hyvät edellytykset seuraavan askeleen ottamiseen Porissa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi Ojantakasen hankintaa seuran verkkosivuilla.

Ojantakanen uskoo, että maisenvaihdos tekee hänelle hyvää.

– Juteltuani valmennuksen kanssa tuli vahva tunne, että minut aidosti haluttiin tänne. Tykkään siitä, mihin suuntaan Ässät on menossa ja halusin olla osana sitä ja auttaa omalta osaltani joukkuetta menestymään. Itselleni maisemanvaihdos tekee varmasti hyvää ja uskon, että Ässissä minulla on paras mahdollisuus mennä eteenpäin pelaajana.

Ojantakanen on alkujaan Helsingin Jokerien kasvatti, joka pelasi ennen KooKooseen siirtymistään neljän kauden ajan Pohjois-Amerikassa NCAA-sarjaa University of Connecticut Huskiesin riveissä 127 ottelua tehoin 13+32=45.

Kasperi Ojantakanen pelaa Ässissä numerolla 26.

Vixi