Jääkiekko

Anton Levtchi palaa Tapparaan

Tampereen Tappara on solminut loppukauden kattavan sopimuksen Anton Levtchin kanssa.Liigajoukkue Tappara tiedottaa verkkosivuillaan solmineensa loppukauden kattavan sopimuksen Anton Levtchin kanssa.

27-vuotias Anton Levtchi solmi viime kauden jälkeen yksivuotisen NHL-sopimuksen Florida Panthersin kanssa. Levtchi kiekkoili tällä kaudella Pohjois-Amerikassa ainoastaan kaksi NHL-ottelua ilman tehopisteittä ja 35 AHL-ottelua tehopistein 8+9=17. Florida Panthers purki Levtchin sopimuksen maanantaina.

Taikurin lempinimeä kantava Levtchi, voitti viime kauden piste- ja maalipörssin sekä valittiin Tähdistökentälliseen. Lisäksi hänet palkittiin Kultainen Kypärä -palkinnolla Liiga-kauden parhaana pelaajana.

– On upeaa palata kasvattajaseuraan ja Suomen parhaaseen organisaatioon. Vaikka vaihtoehtoja oli useita, oli päätös silti helppo. Minulla on Tapparan muotoinen sydän ja kotiin on mahtavaa palata!, kommentoi iloisena Tapparan tiedotteessa Levtchi.

– On upeaa saada Tapparan kasvatti Anton takaisin joukkueeseen, kun siihen tuli mahdollisuus. Tiedostamme, että vetoa oli paljon myös muihin eurooppalaisiin huippuseuroihin, joten tämä osoitus Tapparan vetovoimasta ja pelaajan halusta tulla kasvattajaseuraansa, kommentoi Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa.

Levtchi liittyy Tapparan vahvuuteen huomisesta torstaista alkaen. Tapparan seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 3. helmikuuta Vaasan Sportia vastaa alkaen kello 18:30.

AnaGonda