Jääkiekko

Aleksi Hämäläinen ei jatka Itävallassa

Hyökkääjä Aleksi Hämäläinen ei jatka AlpsHL:ssä pelaavan EK Zell am Seen riveissä.Itävaltalaisseura EK Zell am See tiedottaa verkkosivuillaan, että 27-vuotias suomalaishyökkääjä Aleksi Hämäläinen ei jatka joukkueen sinikeltaisissa pelipaidassa. Samalla joukkueesta poistuvat ruotsalaispuolustaja Jesper Åkerman sekä itävaltalaispuolustajat David Rattensberger ja Lauri Müller.

Hämäläinen ehti pelamaan tällä kaudella EK Zell am Seen riveissä AlpHL-liigaa runkosarjassa 35 ottelua tehoin 10+31=41 ja pudotuspelejä kertyi neljä ottelua, joissa hän onnistui tekemään kolme maalia. Hämäläinen oli runkosarjassa joukkueen kolmanneksi paras pistemies ja paras syöttöpisteiden tekijä.

Hämäläisellä on Liiga kokemusta KalPan riveistä kausilta 2015-2017 kaikkiaan 30 ottelua, joissa onnistui vain tekemään kolme syöttöpistettä. Mestiksessä hän on edustanut IPK:ta viiden kauden ajan 203 ottelua tehoin 41+78=119.

Viime kaudella hän edusti puolalaisseura STS Sanokia runkosarjassa 30 ottelua tehoin 4+11=15 ja pudotuspelejä kertyi viisi ottelua tehoin 1+3=4.

Vixi