Jääkiekko

33-vuotias Ari Gröndahl jatkaa loppukauden oranssimustissa

33-vuotias konkaripuolustaja Ari Gröndahl kiekkoilee loppukauden KooKoon riveissä.Liigajoukkue KooKoo tiedottaa verkkosivuillaan, että ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen 33-vuotiaan konkaripuolustaja Ari Gröndahlin kanssa.

– Gröndahl on käyttänyt auenneen mahdollisuuden hyväkseen ja ottanut paikan pelaavasta kokoonpanosta vakuuttavilla otteillaan, joten halusimme kiinnittää hänet loppukaudeksi, kommentoi KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen seuran verkkosivuilla.

Tällä kaudella Gröndahl on pelannut KooKoon riveissä 11 Liigaottelua saalistaen kaksi maalia ja kolme syöttöpistettä. Gröndahlilla lähestyy myös kaksi merkkipaalua, sillä pelaaja on pisteen päässä 100 tehopisteen rajasta ja kolmen ottelun päässä 400 pelatusta Liiga-ottelusta. Jos kaikki menee hyvin, Gröndahl pelaa 400:nnen Liiga-ottelunsa lauantaina 29. lokakuuta kotiyleisön edessä Ässiä vastaan.

– Olen hyvin iloinen sopimuksesta. Olen viihtynyt KooKoossa erittäin hyvin ja pelaaminen on tuntunut hyvältä. On myös hienoa saada pelata niin sanotusti omassa kotikaupungissa, sillä tänne asetumme perheeni kanssa myös jääkiekon jälkeen. Toivottavasti nähdään hallilla, Gröndahl kommentoi.

Vixi