Jääkiekko

32-vuotias puolustaja Aleksi Laakso siirtyy Ässiin

Kokenut puolustaja Aleksi Laakso, 32, siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.Viime kaudella Lahden Pelicansia edustanut 32-vuotias Aleksi Laakso siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella Porin Ässiin. Pelicansissa hän pelasi viime kaudella 38 runkosarjaottelua tehoin 3+4=7.

− Aleksi on kokenut kotimainen puolustaja ja haimme sellaista nuoren pakistomme tueksi. Hän on joukkuepelaaja ja huippu-urheilija viimeisen päälle. Viime kausina hän on profiloitunut enemmän puolustussuuntaan ja laadukasta puolustamista häneltä odotammekin, kommentoi kehitysjohtaja Tommi Kerttula seuran tiedotteessa.

Laakso kiekkoilut lähes 500 Liiga-ottelua edustaen Bluesia, Pelicansia, HPK:ta, Sportia ja HIFK:ta, joissa on kertynyt 34+91=125 tehopistettä. Laakso on pelannut myös neljä maaottelua.

− Ässät on legendaarinen seura ja perinteet ovat tiedossa. Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta, kommentoi Laakso.

− Olen monipuolinen puolustaja ja pystyn pelaamaan monia eri rooleja. Haluan näyttää omalla esimerkilläni esimerkkiä joukkueessa ja pelata sitkeää, monipuolista ja periksiantamatonta peliä, Laakso jatkaa.

Laakso pelaa Ässissä numerolla 90.

Vixi