tiistai 19.03.2019  | Suomen lippu Juuso, Josefiina, Jooseppi, Joosef, Joose  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Musiikki

Uniklubin uusi albumi Tulennielijä nyt ulkona

kello?!

Uniklubi on julkaissut viimeinkin kuudennen studioalbuminsa nimellä Tulennielijä.

Tamperelaisyhtye Uniklubin uusi albumi Tulennielijä on julkaistu kahdeksan vuoden tauon jälkeen, kun edellinen albumi Kultakalat julkaistiin vuonna 2010.

– Tämä albumi tuntuu työvoitolta. Ei todellakaan uramme helpoin albumi, mutta lopputulokseen voidaan olla tyytyväisiä, laulaja Jussi Selo kertoo tiedotteessa.

– Koko orkesterin osallistuminen biisien kirjoittamiseen toi albumille erilaisia näkökulmia rakkauteen ja ihmisyyteen. Tuntuu hienolta julkaista viimeinkin uutta musiikkia meitä pitkään seuranneille faneille.

Tänään maanantaina 16. huhtikuuta Selo ja Uniklubin kosketinsoittaja Tuomas Lepistö vierailivat MTV3:n aamuohjelmassa Huomenta Suomessa puhumassa uudesta albumista.

– Siihen on monia eri syitä, että edellisestä levystä ehti vierähtää kahdeksan vuotta. Olemme kyllä käyneet studiossa, julkaisimme vuonna 2014 singlenkin. Pari vuotta sitten päätimme putsata pöydän kokonaan ja tehdä uuden levyn, Selo kertoo.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.