Digi

Ultimate Earsilta menoa kestävä ufomainen matkakaiutin

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti pienen ja värikkään matkakaiuttimen, joka kestää menoa ja meininkiä. Vesitiivis ja ufomainen UE ROLL kulkee kaikenlaisen tekemisen mukana.

UE ROLL tulee saataville heinäkuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

UE ROLL tulee saataville heinäkuussa 149 euron kuluttajahintaan. Hinta sisältää 24 prosentin arvonlisäveron.

UE ROLL on persoonallinen ja kestävä matkakaiutin, joka pienestä koostaan huolimatta toistaa ääntä tasapainoisesti, tarkasti ja erottelukykyisesti. Kiekonheiton kiekkoa tai klassista ufoa muodoiltaan muistuttava värikäs matkakaiutin on kevyt ja vaivaton kantaa mukana.

Langattomalla Bluetooth-yhteydellä toimiva ja 360 asteen säteellä ääntä toistava UE ROLL sopii täydellisesti menevään elämäntapaan. Matkakaiuttimen venyvän narukiinnityksen ansiosta se voidaan kiinnittää näppärästi lähes mihin tahansa, kuten vaikkapa reppuun, polkupyörään tai vyöhön. Vesitiiviin (IPX7-sertifioitu) pinnoitteen ja laadukkaiden valmistusmateriaalien ansiosta UE ROLL kestää myös kolhimiset ja putoamiset.

– Musiikki on luotu jaettavaksi, nautittavaksi ja yhdistäväksi asiaksi. Musiikki tekee hetkistä merkittäviä ja UE ROLL on luotu olemaan osa näitä hetkiä. Missä ikinä oletkin, mitä ikinä teetkin, UE ROLL on kanssasi kokemusta parantamassa, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Rory Dooley.

Napakan äänentoiston ja kestävän rakenteen lisäksi UE ROLL on ominaisuuksiltaan päivittyvä matkakaiutin. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavilla oleva mobiilisovellus mahdollistaa muun muassa aamuherätyksen halutun musiikin avulla ja etäkäynnistyksen. Sovelluksen avulla UE ROLL on jopa mahdollista kytkeä yhteen toisen Ultimate Ears -kaiuttimen kanssa, jolloin äänenvoimakkuus riittää suurempaankin tilaan. Lisää uusia ominaisuuksia on luvassa myöhempien sovelluspäivitysten myötä.

AnaGonda