Digi

Ultimate Ears tuo uusia sosiaalisia musiikkikokemuksia – myös Digiexpoon!

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti ainutlaatuisen Block Party -ominaisuuden, jonka avulla UE-matkakaiuttimilla musiikin kuuntelu on entistä sosiaalisempaa. UE on mukana myös Digiexpo-tapahtumassa.
UE BOOM 2-, UE ROLL– ja UE MEGABOOM -matkakaiuttimet saavat uutta puhtia Block Party -toiminnosta. UE-sovelluksen ansiosta yhteen UE-kaiuttimeen voi liittyä samanaikaisesti jopa kolme eri älypuhelinta tai tablettilaitetta. Näin musiikin soittaminen ystävien kesken eri laitteilta on aiempaa helpompaa ilman vaivalloista laitteiden liittymistä tai langattomien yhteyksien katkaisemista.

Block Party -ominaisuuden lisäksi sovelluspäivitys tekee UE MEGABOOM -matkakaiuttimesta näpäytyskomennoilla hallittavan. Aiemmin vain UE BOOM 2:ssa olleen näpäytystoiminnon ansiosta soiva musiikkikappale voidaan keskeyttää tai vaihtaa kaiutinta näpäyttämällä. Sovellus tarjoaa kaiuttimen käyttäjille myös herätystoiminnon itse valitulla kappaleella, taajuuskorjaimen, matkakaiuttimen etähallinnan ja kahden UE-kaiuttimen stereotoiston.

Ultimate Ears on mukana myös ensi viikon Digiexpo-tapahtumassa. UE-kaiuttimet ovat esillä MoonTV:n messuosastolla 6d91, jossa niiden kestävyyttä ja äänentoiston laatua voi käydä kokeilemassa tarkkuusheittokilpailussa.

Ultimate Ears Block Party Lifestyle

AnaGonda