Viihde

Ultimate Ears rokkaa kuolleet henkiin

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti upean erikoisversion UE BOOM 2 -matkakaiuttimesta. Värikkäillä pääkalloilla koristettu Day of the Dead -erikoisversio juhlistaa pyhäinpäivää, halloweenia ja kuolleiden päivää.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Pyhäinpäivä, halloween, kuolleiden päivä, noitien yö ja kaikkien pyhien aatto. Rakastetulla juhlapäivällä on monta eri nimeä. Kyseistä juhlapäivää juhlitaan ympäri maailmaa hieman eri nimillä ja myös hieman eri ajankohdin. Suomessa pyhäinpäivää vietetään tänä vuonna 5. marraskuuta. Halloweenia puolestaan vietetään 31. lokakuuta.

Yhdysvalloissa halloween on joulun jälkeen vuoden suosituin juhla. Se on aika, jolloin pukeudutaan erilaisiin naamiaisasuihin ja tehdään kepposia. Karkki tai kepponen -hokema ja ovelta ovelle kiertäminen onkin jo kansainvälisestikin tuttu tapa. Meksikolaiset puolestaan juhlivat 1.-2. marraskuuta kuolleiden päivää ja se onkin maan virallinen vapaapäivä. Latinalaisen Amerikan maissa ja kulttuureissa kuolleiden päivä on hauska ja riehakaskin juhla synkästä teemastaan huolimatta.

Yhteistä näille kaikille eri päiville on uskomus elävien ja kuolleiden välisten maailman rajan kaikkoamisesta tai heikentymisestä. Tästä johtuen vanhoissa uskomuksissa ajatellaan vainajahenkien tulevan elävien luokse juuri kuolleiden päivänä. Monissa kulttuureissa tämä ajankohta on myös juhlapäivä, jolloin muistellaan vainajia ja marttyyreja.

Näitä merkkipäiviä juhlistaakseen Ultimate Ears on julkistanut ainutlaatuisen Day of the Dead -version suositusta UE BOOM 2 -matkakaiuttimestaan. Hauskalla värimaailmalla kuvitettua erikoisversiota koristavat meksikolaistyyliset pääkallot, jotka ovat ominaisia kuolleiden päivän juhlalle. UE BOOM 2 Day of the Dead -kaiutin onkin oivallinen juhlakumppani kaikkiin loppuvuoden juhliin, sillä äänenpainetta löytyy isompiinkin bileisiin. Kaiuttimen tölkkimäisen muodon ansiosta musiikki soi 360 asteen säteellä tuhdilla ja selkeällä äänenlaadulla. Langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta musiikkia on helppo toistaa älypuhelimelta, tablettilaitteelta tai vaikkapa tietokoneelta.

UE BOOM -kaiuttimiin ilmestyi muutama viikko sitten ilmainen PartyUp-päivitys, joka nostaa bilettämisen ja musiikkinautinnon uudelle tasolle. PartyUp-ominaisuuden ansiosta Ultimate Earsin matkakaiuttimet sopivat entistä isompien pirskeiden järjestämiseen. UE BOOM-, UE BOOM 2- ja UE MEGABOOM -matkakaiuttimille luotu PartyUp mahdollistaa peräti 50 eri matkakaiuttimen liittämisen toisiinsa ja vieläpä täysin langattomasti. Ultimate Ears on ainoa Bluetooth-kaiutinvalmistaja, jonka matkakaiuttimia voidaan yhdistää toisiinsa enemmän kuin kaksi kappaletta kerrallaan.
ue-boom-2-dayofthedead2_thumb

UE BOOM 2 Day Of The Dead saatavuus

UE BOOM 2 Day of the Dead -matkakaiutin on saatavana 219 euron hintaan vain UE:n omasta verkkokaupasta TÄSTÄ.

Jokkeri