perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Digi

Ultimate Ears ja McLaren julkistivat Formula 1 -teemakaiuttimia

kello?!

Ultimate Ears julkisti yhdessä Formula 1 -talli McLarenin kanssa kaksi erilaista teemakaiutinta.

Ultimate Ears MEGABOOM McLaren Edition -teemakaiuttimet tulevat myyntiin välittömästi Ultimate Earsin omassa verkkokaupassa 349 euron kuluttajahintaan.

Molemmat brändit ovat teknologia-, innovaatio- ja muotoiluvetoisia, joten yhdessä kehitetyt MEGABOOM McLaren Edition -teemakaiuttimet tuovat Formula 1 -kisojen energian kannettavaan ja langattomaan Bluetooth-kaiuttimeen. MEGABOOM McLaren Edition on saatavana kahdella eri kuosilla ja värityksellä, joiden inspiraatio on haettu McLarenin rikkaasta historiasta ja ikonisista autoista.
MEGABOOM McLaren MCL33 Edition on McLaren 2018 Challengerin innoittama kaiutin, jonka värityksenä on klassinen papaijan oranssi. Se on McLarenin alkuperäinen väri, kun tiimi ajoi ensimmäistä kertaa Formula 1 -kilpailuissa 50 vuotta sitten.

MEGABOOM McLaren MP4/4 Edition -kaiuttimessa perinteet kohtaavat tulevaisuuden. Ulkoasu on saanut innoituksensa yhdestä ikonisimmista autoista koko Formula 1 -kisojen historiassa. Tänä vuonna on kaikkien aikojen menestyksekkäimmän F1-auto MP4/4:n kolmaskymmenes vuosipäivä. Tämä auto voitti viisitoista kaikkiaan kuudestatoista osakilpailusta vuonna 1988.

Ultimate Ears julkisti nämä teemakaiuttimet viime viikonlopun Formula 1:n Espanjan-osakilpailussa yhdessä McLaren-tallin kanssa. McLaren Formula 1 -tiimin virallisena kumppanina Ultimate Ears tuo esiin molempien brändien yhteisiä arvoja rohkealla ulkoasulla ja ominaisuuksilla, jotka sopivat faneille, tiimeille ja muille musiikinkuuntelijoille myös kilparatojen ulkopuolella.

MEGABOOM on yhtä tärkeä työkalu kuin mikä tahansa muukin McLaren tallissa. Se iskee lujaa ja luo tiimiin energiaa, kun se valmistautuu ruutulipulle. Kaiutin on vedenpitävä (IPX7-sertifioitu) ja käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton. Se toimii yhdellä latauksella jopa 20 tuntia ja sen langaton Bluetooth-kantama on peräti 30 metriä. Lisäksi MEGABOOM-sovelluksen PartyUp-ominaisuuden avulla Ultimate Ears BOOM-, BOOM 2- ja MEGABOOM-kaiuttimia voi liittää langattomasti toisiinsa jopa 150 kappaletta suurempiakin bileitä varten.

Esittelyvideo: Ultimate Ears MEGABOOM McLaren Edition
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.

AnaGonda

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.