Viihde

Ultimate Ears herättää musiikin eloon

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears julkisti Bring Music to Life -kampanjan, joka juhlistaa musiikin luovaa ja uudistavaa voimaa.

Second Street Collection -kaiutinmallit tulevat myyntiin kesäkuun aikana. Ultimate Ears BOOM 2 -kaiutinten suositushinta on 219 euroa ja Ultimate Ears MEGABOOM -kaiutinten suositushinta on 299 euroa.

Bicicleta Sem Freio -graffitikaksikon kanssa yhteistyössä luotu kampanja tuo musiikin ja kuvataiteen yhteen. Samalla Ultimate Ears julkisti uuden kaiutinmalliston.

Kampanja tuo esille Ultimate Earsin musiikkiteknologiaa, joka on tullut tunnetuksi laadukkaista langattomista kaiuttimista. Niiden 360 asteen säteellä soiva ääni, langaton Bluetooth-yhteys, vedenpitävyys ja kolhuilta suojaava rakenne ovat ominaisuuksia, joiden ansiosta musiikki voi soida missä ja milloin vain. Bicicleta Sem Freion kuvituksissa liituraitapuvussa soittava mustekala, hurja merihirviö ja nyrkkeilevä pantteri edustavat mielikuvituksellisuutta ja luovuutta Ultimate Earsin tapaan.

– Musiikilla on kyky voimistaa ja innostaa meitä sekä yhdistää ihmisiä toisiinsa. Sen huomaa helposti laittamalla kaiuttimen soimaan, kommentoi Ultimate Earsin toimitusjohtaja Charlotte Johs.

– Ultimate Earsin ajatuksen ydin ja sydän on siinä, että musiikilla voi muuttaa minkä tahansa tilanteen missä ja milloin vain. Me emme vain valmista kaiuttimia, me herätämme musiikin eloon.

Kansainvälinen kampanja käynnistyy kolmella esittelyvideolla ja digimainonnalla, jotka esittelevät Bicicleta Sem Freion taidetta. Tätä seuraa Ultimate Earsin uuden logon esittely sekä entistä ekologisempi tuotepaketointi.

Uusi rajoitetun painoksen Second Street Collection -mallisto

Ultimate Ears on tehnyt läheistä yhteistyötä muusikoiden ja kuvataitelijoiden kanssa vuodesta 2013 alkaen. Tämän yhteistyön tarkoituksena on herättää musiikki eloon rajoitetun painoksen kaiuttimilla. Tämä yli 50 erilaisen kaiuttimen valikoima kasvaa Second Street Collection -luomuksilla. Aiempia rajoitetun painoksen kaiuttimia ovat olleet luomassa muun muassa tanssimusiikkituottaja Skrillex, modernin paperitaiteen muotoilija Jen Stark ja legendaarinen katutaiteilija Kenny Scharf.

Second Street Collection -malliston Ultimate Ears BOOM 2- ja Ultimate Ears MEGABOOM -kaiuttimet tulevat myyntiin globaalisti kahdeksana erilaisena väri- ja kuviovaihtoehtona. Cityscape- ja Zebra-mallit edustavat geometrisia muotoja ja neutraaleja värisävyjä, joiden innoituksena ovat toimineet monoliittimaiset rakennukset ja urbaanit kaupunkimaisemat. After Hours- ja Marina-mallit puolestaan yhdistävät klassista sinistä ja punaista toisiinsa suorastaan sähköisellä energisyydellä. Midnight Garden-, Stone-, Cashmere- ja Lilac-mallit tuovat pehmeitä, lämpimiä ja kuulaita värejä mukaan henkien näin mukanaan tuntemuksia kevään utuisista valoista.
HUOM! UE BOOM -sauna on kuumana koko festaripäivän ajan. Jos haluat saunoa, et tarvitse omia varusteita, koska me tarjoamme pyyhkeet ja muut saunavarusteet paikan päällä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jokkeri