Digi

UE BOOM 2 -matkakaiutin sai katu-uskottavan erikoisversion – katso video

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears jatkaa matkakaiuttimiensa upeiden erikoisversioiden julkaisua. UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition tuo katutaiteen mukaan musiikintoistoon.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
Ultimate Ears tuo australialaisen katutaiteilija James Rekan tyylin osaksi äänentoistoa. Nykyaikaisten abstraktien muotojen ja kirkkaiden värien yhdistelmä korostaa Rekan ainutlaatuista tyylitajua. Näistä syntyi myös UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition -matkakaiutin, joka paitsi näyttää hyvältä, myös soi kirkkaasti ja jykevästi.

Populaarikulttuurin, sarjakuvien ja kuvitustaiteen innoittama Reka on hionut tyyliään toistakymmentä vuotta Melbournen junalinjoilla ja lähiöiden kujilla. Hän on tullut tunnetuksi puhtaista linjoista ja erottuvasta tyylistään sekä eri taiteenlajien saumattomasta yhdistelemisestä.

Rekan taidetta voi nauttia niin japanilaisten kaupunkien kaduilla kuin Berliinissä tai vaikkapa New Yorkin boheemissa Brooklynissä. Tämän lisäksi hän kiertää ympäri maailmaa ja hänellä on myös vakinainen näyttely Australian kansallisessa galleriassa. Nyt ensimmäistä kertaa Rekan kädenjälki on myös matkakaiuttimen värityksenä.

Tuomalla yksilöllisiä ja persoonallisia taiteilijoita osaksi rajoitetun erän erikoistuotteita, Ultimate Ears juhlistaa musiikin ja kuvataiteen harmoniaa ja rajattomuutta.

UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition on saatavilla rajoitetusti huhtikuun alusta alkaen 219 euron hintaan Ultimate Earsin verkkokaupasta.

UE BOOM 2 Lost Time Limited Edition on saatavilla rajoitetusti huhtikuun alusta alkaen 219 euron hintaan Ultimate Earsin verkkokaupasta.

Jokkeri