Digi

UE BOOM 2 mahdollistaa bileet kaikissa olosuhteissa

Maailman johtavan oheislaitteiden valmistajan, Logitechin omistama Ultimate Ears esittelee elämää ja seikkailua kestävän matkakaiuttimen. UE BOOM 2 kuulostaa hyvältä missä ikinä sitä soitetaankin. Se kestää myös pudotukset, kolahdukset, lian ja kastumisen.

UE-BOOM2-thumb

UE BOOM 2 tulee saataville kuutena raikkaana värivaihtoehtona, joita ovat hauskasti nimetyt Cherrybomb, Yeti, Phantom, GreenMachine, Tropical ja BrainFreeze. UE BOOM 2 tulee saataville syyskuun aikana 219 euron suositushintaan.

Hyvät bileet eivät katso aikaa eikä paikkaa. Siihen vaaditaan vain hyvää seuraa ja hyvää musiikkia. UE BOOM 2 on kuin luotu juuri näihin tilanteisiin. Se on värikäs, hyvältä kuulostava ja kestävä Bluetooth-matkakaiutin, joka soi kaikkialle 360 asteen säteellä.

– Musiikilla luodaan upeita hetkiä, kommentoi Ultimate Earsin johtaja Rory Dooley.

– Ottamalla musiikin mukaasi näitä ikimuistoisia hetkiä voidaan luoda missä vain, milloin vain. Tästä syystä halusimme luoda UE BOOM 2 -kaiuttimesta mahdollisimman kestävän ja laadukkaasti soivan, jatkaa Dooley.

Korkealaatuisista materiaaleista valmistettu UE BOOM 2 on vesitiivis (IPX 7 -tason suojaus) kaiutin, joka kestää pudotukset jopa puolentoista metrin korkeudelta. Kaiutin on tehty likaa hylkivästä pinnoitteesta.. UE BOOM 2 on täydellinen kaiutinratkaisu niin ulkokarkeloihin kuin sisäkäyttöönkin. Kokoa matkakaiuttimella on vain puolen litran pullon verran ja painoa puolisen kiloa (548 grammaa), joten UE BOOM 2 kulkee helposti mukana vaikkapa juomapullotelineessä.

Pari vuotta sitten julkaistu ja suosituksi tullut UE BOOM on toiminut uudenkin version pohjana, mutta kokonaisuutta on parannettu jokaisella osa-alueella. UE BOOM 2 soi peräti 25 prosenttia edeltäjäänsä lujemmin. Samalla langatonta Bluetooth-kantamaa on kasvatettu peräti 30 metriin. Akunkesto on entistä parempi ja UE BOOM 2 soi yhdellä latauksella peräti 15 tuntia. Uutta ovat myös kaiuttimen näpäytyskomennot, joilla voi hypätä kappaleen yli tai pysäyttää soivan biisin.

UE BOOM 2 paranee entisestään oman sovelluksensa myötä. iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille saatavilla olevan sovelluksen ansiosta kaiutin voidaan käynnistää vaikka suoraan puhelimella. Samalla kaiutin toimii herätyskellona vaikkapa oman suosikkimusiikin tahdissa. Sovelluksella voidaan päivittää UE BOOM 2 -kaiuttimelle uusin ohjelmistoversio ja näin tuoda lisäominaisuuksia kaiuttimelle jälkikäteen. Sovelluksen avulla UE BOOM 2 voidaan myös parittaa toisen Ultimate Ears -kaiuttimen kanssa ja näin tuoda äänentoisto entistä paremmalle tasolle.

Jos video ei näy selaimellasi, niin katso se tästä.

AnaGonda