Pelinurkka

Ubisoft, Xbox ja ESL yhteistyössä elektroniseen urheiluun

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft, Xbox ja ESL yhdistävät voimavaransa elektronisessa urheilussa.
R6_Pro_League_eSports
Maailman suurin elektronisen urheilun järjestö ESL järjestää Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League -kilpailun Xbox One -pelikonsoleille ja PC-tietokoneille. Kansainvälinen kisaohjelma käynnistyy maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League on iso askel sekä Ubisoftille että kaikille pelisarjan faneille kautta maailman.

–  Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on luotu alunperinkin kisailumielessä, kommentoi pelin luova johtaja Xavier Marquis Ubisoft Montreal -pelistudiolta.

– Olemme innoissamme tehdessämme yhteistyötä ESL:n kanssa, joka on yksi elektronisen urheilun merkittävimpiä tekijöitä. Näin voimme tarjota Rainbow Six Siegen faneille kilpapelaamista pelissä, jota he rakastavat, jatkaa Marquis.

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Leaguen ensimmäinen kausi – Season One – käynnistyy Intel Extreme Masters -tapahtumassa Puolan Katowicessa 4. maaliskuuta. Euroopan-kisat käynnistyvät kahdeksan PC-ottelun voimin ja jatkoa on luvassa Pohjois-Amerikassa myöhemmin. Myös Xbox-pelikonsolilla käytävien otteluiden aikataulut varmistetaan myöhemmin.

Tom Clancy’s Rainbow Six Pro Leaguen ensimmäisen kauden palkintopotti on yhteensä 100 000 dollaria. Kisa kattaa ottelut Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sekä PC-tietokoneilla että Xbox One -pelikonsoleilla. Jokaisen kauden päätteeksi sekä Euroopan että Pohjois-Amerikan voittajajoukkueet kohtaavat toisensa live-tapahtumassa ja kisaavat 50 000 dollarin palkintopotista. Finaalikisat ovat luvassa erikseen sekä PC- että Xbox One -pelialustoille.
R6S_Screen_Victory
► Lisätietoja kisaohjelmasta ja karsinnoista löytyy täältä.

► Pelaajat voivat järjestää joukkueensa ja aloittaa harjoittelunsa viikoittaisissa cup-kisoissa löytyy täältä.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda