Pelinurkka

Ubisoft paljasti Rainbow Six Siegen julkaisun jälkeisiä suunnitelmia

Ubisoft julkisti blogissaan joulukuun alussa julkaistavan Rainbow Six Siege -toimintapelin jatkosuunnitelmia.
Heti julkaisun jälkeen on tärkeintä kiinnittää huomiota moninpelin tasapainoon, mahdollisten ongelmakohtien korjaamiseen sekä seurata pelaajatietoja, jotta Rainbow Six Siegestä voidaan kehittää entistä parempi moninpelikokemus.Samalla kehitystiimi panostaa pelilaajennusten kehittelyyn, joita onkin luvassa vuonna 2016 neljän kokonaisuuden verran. Jokainen lisäosa tuo mukanaan kaksi uutta sotilasoperaattoria aiemmin näkemättömistä erikoisjoukoista, joista jokaisella on omat ase- ja varustevalikoimansa. Lisäksi jokainen lisäosa tuo tullessaan yhden uuden pelikartan.

Ensimmäisenä tammikuussa ilmestyvä lisäosa Operation Black Ice tuo nimensä mukaisesti jäistä tunnelmaa, joka on kuin luotu Suomen talveen. Tässä ensimmäisessä laajennuksessa pääosassa ovat Kanadan erikoisjoukkojen sotilaat. Edellä mainittujen lisäksi pelilaajennukset tarjoavat uusia pelimuotoja, lisäsisältöä ulkoasuihin (esim. aseskinejä) sekä kausikohtaista sisältöä, kuten erilaisia tapahtumia.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

R6S_Screenshot_6
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda