lauantai 15.06.2019  | Vieno, Moona, Viena  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Ubisoft julkisti uutta pelivideota Watch Dogs 2 -toimintapelistä

kello?!

Vuoden odotetuin teknotrilleri Watch Dogs 2 on jatkoa kahden vuoden takaiselle, ennätyksiäkin rikkoneelle Watch Dogs -toimintapelille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.
San Franciscon suurkaupunkiin ja sitä ympäröivälle Bay Arealle sijoittuva avoimen maailman Watch Dogs 2 -toimintapeli on saanut uuden esittelyvideon, jossa nähdään todellista pelikuvaa PlayStation 4 -pelikonsolilla pelattuna.

Pitkällä esittelyvideolla käydään läpi joitakin jatko-osan uusista ominaisuuksista, kuten esimerkiksi robottikopterin käyttöä, uusiutuneita hakkeritoimintoja, yhteistyöpelimuotoa ja mahdollisuutta pelata tappamatta vihollisia. Samalla peli esittelee kuvankaunista San Franciscoa ja sen lähiympäristöä tuttuine maamerkkeineen.
WD2_SC4_ALT_Ann_Reveal_1465317840
Watch_Dogs 2 tulee myyntiin 15. marraskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.