Pelinurkka

Ubisoft julkisti Tom Clancy’s Rainbow Six: Siegen kaverisuositustoiminnon

Ubisoft julkisti tänään ainutlaatuisen kaverisuositustoiminnon suositulle Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelille.
R6S_Screen_Victory
Kutsutoiminnolla pelaajat voivat kutsua kavereitaan pelaamaan Rainbow Six: Siegeä ilmaiseksi. Kutsu on voimassa vain PC-tietokoneilla ja kutsu on voimassa vain 18.12. – 20.12. välisenä aikana. Kaverit voi kutsua mukaan rainbow6keys.ubi.com -sivuston kautta.

Jokainen jo pelin ostanut pelaaja saa käyttöönsä neljä suositusavainta, jolla pelin saa ladattua Uplay-kauppapaikasta. Jokainen suositusavaimen käyttäjä, joka ostaa pelin, saa myös 24 tunnin mittaisen Renown-pelitehosteen. Lisäksi jokainen suositusavaimen saanut saa 25 prosentin alennuksen pelin ostohinnasta Uplay-kauppapaikasta.

Kaverisuositustoiminnon kunniaksi Ubisoft julkaisi hauskan Rainbow Six: Siege -videon, johon on koottu surkuhupaisia hetkiä pelin tiimellyksestä.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että Windows-tietokoneille 1. joulukuuta 2015. Pelin ikäraja on PEGI 18.

AnaGonda