Pelinurkka

Ubisoft julkisti ”The Watch_Dogs Film Fest” -videokilpailun

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti maailmanlaajuisen ”The Watch_Dogs Film Fest” -videokilpailun. Se on käynnissä 15.10.-15.11.2016 ja sen pääpalkintona on peräti 50 000 euroa!
watch_dogs_film_fest_posterWatch Dogs 2 Film Fest on lyhytelokuvakilpailu, johon kaikki täysikäiset voivat osallistua. He voivat näyttää luovat kykynsä tekemällä ”hakkerisankari”-teeman mukaisen videon. Samalla he voivat jakaa ja äänestää suosikkivideoitaan sekä voittaa upeita palkintoja.

– Hakkerit ovat salaperäisiä, nokkelia, kapinoivia ja itsenäisiä muutoksen tekijöitä hyvässä tai pahassa. Uskomme, että tämä on erittäin mielenkiintoinen teema ja odotamme innoissamme millaista luovaa sisältöä fanimme tuottavat, sanoo Ubisoftin Euroopan markkinointijohtaja Guillaume Carmona.

Videokilpailua tukevat Ubisoftin lisäksi Parrot, Sony Interactive Entertainment Europe ja YouTube Gaming. Videokilpailun tuomaristo koostuu useista ammattilaisista. Heitä ovat muun muassa ranskalainen elokuvaohjaaja Louis Leterrier, Ubisoftin sisältöjohtaja Thomas Geffroyd ja Watch Dogs 2:n luova johtaja Jonathan Morin.

– Emme malta odottaa mitä fanit keksivät. Taivas on rajana ja odotamme todellista omaperäisyyttä riippumatta videon mittakaavasta, pituudesta tai formaatista. Hyvä elokuva on sellainen, joka pysyy yleisön mielessä pitkään sen jälkeen, kun he ovat nähneet sen. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö kilpailijat onnistuisi yllättämään meitä, sanoo elokuvaohjaaja Louis Leterrier.

Tärkeimmät säännöt kilpailijoille ovat yksinkertaiset. Videossa on oltava mukana älypuhelin ja videon pituus on oltava vähintään viisi sekuntia ja enintään viisi minuuttia. Osallistuminen on helppoa – kuvaa video, lataa se alla mainitulle kampanjasivulle, jaa videota kaikkialle ja odota, että sitä äänestetään!

Videokilpailussa on kolme mahtavaa kansainvälistä palkintoa. Tuomariston pääpalkinto on 50 000 euroa ja kaksi pääsylippua Assassin’s Creed -elokuvan ensi-iltaan. Tuomariston ”Coup de Coeur” -kannustuspalkinto on 10 000 euroa, kaksi pääsylippua Assassin’s Creed -elokuvan ensi-iltaan, PS4 Pro -pelikonsoli, Watch_Dogs 2 Dedsec Collectors Case ja Parrot Bebop 2 -kuvauskopteri. Yleisön valinta voittaa 5 000 euroa, Watch Dogs 2 PlayStation 4 -yhteispaketin, Parrot Bebop 2 -kuvauskopterin ja Parrot Jumping Sumo -robottilelun.

Watch Dogs 2

Watch Dogs 2 -toimintapelissä hakkerointi on kaikki kaikessa ja siten pelin monipuolisin ase. Hakkerointi ulottuu aina kaupungin infrastruktuurin hallinnasta yksittäisiin hahmoihin ympäri pelimaailmaa. Se kattaa myös erilaisten laitteiden, kuten vaikkapa lennokkien, autojen, teollisuusnosturien ja turvallisuusrobottien hallinnan. Pelaajat voivat myös valita halunsa mukaan onko parempi edetä vaivihkaisesti ja äänettömästi hiippaillen vai suoraviivaisesti aseilla räiskien.

Watch Dogs 2 -toimintapeli tulee myyntiin 15. marraskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Kaikki PlayStation 4 -pelaajat saavat lisäksi ilmaisen 30 päivän tutustumisedun pelin julkaisun jälkeiseen ladattavaan lisäsisältöön. Pelin ikäraja on PEGI 18.
wd2_sc1_ann_fakeevidence_1465317841

Jokkeri