perjantai 19.04.2019  | Pälvi, Pilvi  PALJON ONNEA!! 
Kategoria: Pelinurkka

Ubisoft julkisti The Crew 2- ajopelin jatkosuunnitelmat

kello?!

The Crew -ajopeli julkaistaan 29. kesäkuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.
Jos Youtube-upotus ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ.
Ubisoft on kertonut myös laajentavansa peliä heti sen julkaisun myötä tasaisin väliajoin tapahtuvin pelipäivityksin ja lisäajoneuvoin. Samalla Ubisoft julkisti tuovansa myyntiin The Crew 2 -pelin kausikortin, jonka omistajat saavat ainutlaatuista lisäetua peliinsä.

The Crew 2 Gold Edition- ja Motor Edition -versioihin sisältyvä kausipassi antaa seitsemän päivän etumatkan kaikkeen ilmaiseksi julkaistavaan lisäsisältöön sekä kolme ainutlaatuista kulkuneuvoa maalle, ilmaan ja merelle. Näitä ovat Porsche 911 Turbo 3.6 -urheiluauto, Supermarine Spitfire MK IX -kisalentokone ja ICE Marine Bladerunner 35 -pikavene. Lisäksi kausipassi sisältää VIP-asiakkaille ainutlaatuisen asunnon pelikartalla ja kaksi ainutlaatuista vaatekokonaisuutta. Sokerina pohjalla kausikortti antaa 20 prosentin alennuksen kaikista pelin sisäisistä ostoista. Kausikortin hinta on 39,99 euroa.

Kausikortin lisäetujen lisäksi The Crew 2 laajenee kolmen kuukauden välein ilmaisilla päivityksillä. Jokaiseen näistä sisältyy sekä uusi kulkuneuvo että uusi peliominaisuus, kuten esimerkiksi uusi erilainen pelitila. Ensimmäinen näistä päivityksistä on syyskuussa julkaistava Gator Rush, joka esittelee ajoneuvona hurjan ilmatyynyaluksen ja alueena vetiset suomaastot ainutlaatuisine kisoineen. Lisäksi laajennukseen kuuluu viisi uutta kulkuneuvoa sekä ”legendaarisen” harvinaisuusluokan parannusosat eri ajoneuvoihin. Näiden päivitysten luvassa on kaksi uutta kulkuneuvoa lisäksi valikoimaan joka kuukausi.

Muiden vuodenaikakohtaisten laajennusten osalta julkistukset tehdään myöhemmin. Esimerkkinä tulevasta on kuitenkin joulukuussa julkaistava ainutlaatuinen pelaaja vastaan pelaaja (pvp) -tila, joka laajentaa pelin moninpelikokemuksia uuteen suuntaan.

Ubisoft Ivory Tower -pelistudion kehittämä The Crew 2 tarjoaa pelaajilleen uskomattoman mahdollisuuden kokea Yhdysvaltojen teiden, vesien ja ilmojen vapaus lukemattomien eri kulkuneuvojen kyydissä. Olipa kyseessä nopeat formulat, kateutta herättävät moottoripyörät, huippunopeat veneet tai ilmojen valtiutta symbolisoivat lentokoneet, kyseessä on pelaajan vapaus. Avoimen pelimaailman vapaus tarjoaa taidoille haasteita ja mielelle rentoutumista niin yksin kuin moninpelissäkin. Olipa kyseessä tiukat kisat tai rauhallinen ympäristöjen tutkiminen, Amerikan Yhdysvallat rannikolta rannikolle ovat jokaisen koettavissa omaan tahtiinsa. Erilaiset ajomuodot katukisoista maastoralleihin ja freestyle-kisoista erilaisiin temppuihin antavat lähes loppumattoman mahdollisuuden itsensä toteuttamiseen ajoneuvosta toiseen.

The Crew 2 julkaistaan sekä PlayStation 4 Pro-, PlayStation 4-, Xbox One X- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille 29. kesäkuuta 2018. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Jokkeri

 Kirjoita kommentti & osallistu keskusteluun!

Ohjeet: Kirjoita kommenttisi tähän. Voit ottaa kantaa, mutta muista hyvät tavat. Kirjoittajat vastaavat itse kommenteistaan. Keskustelu on esimoderoitu eli kommentit luetaan ennen julkaisua.

 Japyh.comin kommentointisäännöt

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.